Let op: Bekijk hier alle VOORRAAD ARTIKELEN voor SNELLE LEVERING

Aanbouwveranda L-vorm 589x358 cm - groen geïmpregneerd

Aanbouwveranda L-vorm 589x358 cm - groen geïmpregneerd

Deze groen geïmpregneerde aanbouwveranda is DIRECT op te halen in Numansdorp. De veranda is inclusief EPDM, om de levensduur van het platte dak te verlengen. Ook de aluminium daktrim voor de zijwand en dakdoorvoer krijgt u gratis meegeleverd. Dit scherp geprijsde model heeft een nokhoogte van 250 cm en is steunt op vijf staanders van 12x12 cm. Met een totale breedte van 589 cm en een diepte van 358 cm heeft u meer dan genoeg plek om met vrienden en familie van het buitenleven te genieten! Dankzij de wand in deze veranda kunt u heerlijk uit de wind zitten. Deze vurenhouten overkapping is eenvoudig tegen uw woning te bevestigen. 

Lees meer
Normale prijs 3.599,00 Speciale prijs 2.149,00
Of betaal 45,00 per maand

Daarom Van Kooten

 • Advies in 8 echte winkels
 • Specialist in maatwerk
 • Afhalen of thuisbezorgd
Kies accessoires voor uw Aanbouwveranda L-vorm 589x358 cm - groen geïmpregneerd
   

  De blokhut moet geplaatst worden op een vlakke en verharde ondergrond. Deze ondergrond kan zowel bestrating zijn als beton. Het is aan te raden om naast deze ondergrond ook gebruik te maken van funderingsbalken. Deze funderingsbalken moeten onder de onderste wandlagen van de blokhut geschoven worden, waardoor de blokhut niet rechtstreeks in het regenwater komt te staan. De blokhut wordt door de funderingsbalken beschermd tegen vocht en schimmel, en de levensduur wordt verlengd. Wij raden u dan ook ten zeerste aan één van de complete sets bij te bestellen.

  Lees meer
   

  Voor onder de luifel of onder de complete blokhut kunt u ook een vlonder bij bestellen. Deze vlonders zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. De prijs is gebaseerd op 1m², zodat u zelf kunt aangeven hoeveel meter u wenst. Wij adviseren u altijd 10% extra te bestellen i.v.m. snijverlies.

  Lees meer
  Qty:
   

  Voor het afwerken van een composiet vlonder kunnen er ook afwerkplinten bij besteld worden. Deze plinten zijn per stuk 220cm lang. De prijs is per stuk, zodat u zelf kunt aangeven hoeveel u er nodig heeft.

  Lees meer
Gekozen accessoires
Prijs hoofdproduct
Normale prijs 3.599,00 Speciale prijs 2.149,00
Prijs gekozen accessoires 0
Prijs incl. gekozen accessoires
Of bedrag per maand 45,00
Specificaties
ArtikelnummerLG417829
FabrikantLugarde
Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen" bedrag kan verlaagd worden wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.
Contante betalingen
€ 0,00
Contante waarde zaak/goed
€ 2.149,00
Totale krediet bedrag
€ 2.149,00
Jaarlijks kostenpercentage
9,90%
Debet rentevoet op jaarbasis (vast)
9,90%
Termijnbedrag
€ 45,11
Duur kredietovereenkomst
60
Totale door de consument te betalen bedrag
€ 2.706,60
vergelijken