Barbecue en accessoires

Op culinair vlak gaat er niets boven vlees van de BBQ. Voor de bourgondiërs zijn er complete buitenkeukens en voor kleinere gezelschappen hebben we een mooi assortiment barbecues.

Vraag het Harry

Vraag het Harry Onze Barbecue specialist

Mijn tip voor de aanschaf van de juiste barbecue

Bekijk mijn tips

De grootte van de barbecue is afhankelijk van de grootte van het gezelschap waarmee je barbecued. Houd je van de authentieke grillsmaak kies dan voor een hootskoolbarbecue. Ga je voor gemak overweeg dan een gasbarbecue. Kook je graag voor een groot gezelschap overweeg dan een buitenkeuken.

Top 10 blokhutten
 1. KOOPJE! Napoleon Rogue SE425 barbecue Zwart- inclusief SIZZLE ZONE en achterbrander
  130x64x123 cm | 67 kg
  Normale prijs 1.559,00 Speciale prijs 999,00
 2. KOOPJE! Napoleon Rogue R425 SB barbecue
  L130xB56xH115/61.5 cm
  Normale prijs 1.099,00 Speciale prijs 699,00
 3. AANBIEDING Napoleon Draagbare GasBBQ
  Normale prijs 369,00 Speciale prijs 369,00
 4. Napoleon Barbecue Rogue R425
  L130xB56xH115/61.2 cm
  Normale prijs 699,00 Speciale prijs 699,00
 5. Napoleon Prestige PRO500 - gasbarbecue incl. 6 branders
  71x45cm grilloppervlakte
  Normale prijs 2.799,00 Speciale prijs 2.799,00
 6. ACTIEPRIJS Napoleon Prestige P500 gasbarbecue RVS - uitgevoerd met 6 branders
  74x45cm grilloppervlakte
  Normale prijs 1.999,00 Speciale prijs 1.999,00
 7. Napoleon Prestige P500 RVS gasbarbecue - t.b.v. Aardgas
  74x45cm grilloppervlakte
  Normale prijs 3.049,00 Speciale prijs 3.049,00
 8. Houtskoolgrill RVS PRO605
  86X46cm grilloppervlak
  Normale prijs 1.499,00 Speciale prijs 1.499,00
 9. NIEUW!! BarrelQ Big barbecue met hoes!
  Hoogte: 88 cm
  Normale prijs 239,00 Speciale prijs 239,00
 10. MEGASTUNT Napoleon Prestige P500 Zwart gasbarbecue - incl. 6 branders - nu VOOR € 1.999,-
  71x45cm grilloppervlakte
  Normale prijs 1.999,00 Speciale prijs 1.999,00

Eerst zien en ervaren Zoek een showroom in de buurt Met 7 showrooms, altijd dichtbij

Klanten aan het woord

 • 1 weken geleden
  Heel fijn bedrijf van bezoek aan…

  Heel fijn bedrijf van bezoek aan showroom tot het plaatsen van de blokhut uitstekend geholpen Plaatsen blokhut door vakman en precies zoals afgesproken ; fantastisch werk geleverd. Ik kan iedereen dit bedrijf van harte aanbevelen. Verdient een 10 met een griffel Zojuist is de monteur weggereden en is de blokhut geplaatst. Mijn oprechte dank voor het geleverde vakwerk van: Klussenbedrijf van Wagensveld uit Woudenberg Deze Heer stond op de afgesproken tijd van 7uur voor de deur en is direct begonnen met de montage; Alles is door hem tot in de puntjes afgewerkt en afgehandeld. Echt een vakman !!!!! Waardering ook voor uw bedrijf voor het sturen van zo een bekwaam iemand en de gehele afhandeling Van begin tot eind. Het was mijnerzijds een genoegen om met U zaken te doen. Hoogachtend: P.Corver

  Peter
 • 2 weken geleden
  Een supermooi tuinhuis alleen jammer…

  Een supermooi tuinhuis alleen jammer dat de vloer niet zo goed was

  H. Verkooyen
 • 3 weken geleden
  Uitbreiding van Fazenda das Papoilas onder de Portugese zon!

  Enige jaren geleden bestelde we bij Van Kooten een speelhuisje voor onze kinderen. Gezien we toen zeer tevreden waren over de prijs/kwaliteit zijn we ook nu overgegaan tot de bestelling van 2 pipowagens en een tuinhuis. Gezien we deze nodig hadden voor ons buitenverblijf in Portugal was er toch iets meer communicatie nodig dan normaal. Alles verliep echter ontzettend vlot en we zijn erg tevreden over de ontvangen pakketten

  Femke Naudts
 • 3 weken geleden
  Vlotte bestelling en levering

  Vlotte bestelling en levering. Perfecte levering op afgesproken datum en uur. Er was wel een raam stuk. Via vast aanspreekpunt link gekregen om nieuwe te bestellen. Kosten worden terugbetaald.

  Kris Gilops
"Echte toppers op het gebied van kwaliteit en montage."

We kunnen van Kooten van harte aanbeleven. Alle materialen zijn echt van topkwaliteit al met al een zeer goede zaak waar u met vertrouwen kunt kopen.

Kees & Ina, Numansdorp

Vragen en antwoorden
Meestgestelde vragen over barbecues
Welke soorten barbecues leveren jullie?

Wij leveren verschillende soorten barbecues. In ons assortiment hebben we houtskool- en gasbarbecues, maar ook barbecues die zowel op gas als houtskool gebruikt kunnen worden.

Wanneer kies ik welke barbecue?

Er zijn veel verschillende soorten barbecues. Voordat je een barbecue uit gaat zoeken, denk goed na over hoeveel je eraan uit wilt geven. Of je de barbecue vaak voor veel mensen gaat gebruiken. Dan is er ook nog een keuze hoe luxueus u de barbecue wilt hebben. Wilt u een ruime barbecue waar u veel tegelijk kan klaarmaken? Kies dan voor een Napoleon Prestige. Wilt u een kleinere en makkelijke barbecue kies dan voor een Napoleon Kogelbarbecue.

Uitstekend 8.8 uit 10

Barbecues

Bij lekker weer gaat er, op culinair vlak, niets boven vlees van de BBQ. Een hamlap en kippenpoten, daar krijgt u toch ook spontaan trek van? De passie voor de barbecue zit ook in het bloed van het van Kooten personeel. Voor de grote gezinnen en Bourgondiërs zijn er buitenkeukens waar men zich lekker in kan uitleven. Van Kooten Tuin en Buitenleven heeft echter ook voor kleinere gezelschappen een mooi assortiment barbecues. Een aantal varianten zijn uitgerust met zijtafels (net als de buitenkeukens). Het rooster is echter kleiner waardoor er minder vlees tegelijkertijd kan worden klaargemaakt. Ideaal voor samenwonenden zonder kinderen bijvoorbeeld.

Verschillende varianten van de barbecue

Bij van Kooten proberen we aan iedereen te denken. Daarom zijn er verschillende varianten beschikbaar waarmee u overal kunt genieten van een heerlijke vleesmaaltijd. Het gaat om de volgende soorten: - Kogelgrill barbecue - Gasbarbecue - 'Travelbarbecue' Met de kogelgrill barbecue bent u in staat om op houtskool vlees te bereiden. U kunt zowel van boven als onder de lucht toevoer bepalen. Daarnaast is de deksel van goede kwaliteit staal zodat er veel warmte behouden blijft. De gasbarbecue heeft het voordeel dat het twee zijtafels bezit waar u bijvoorbeeld groenten kunt snijden. Het bezit onder meer een verwijderde vetlade. Zodoende is het makkelijker schoon te maken. Deze variant bevat een dubbele RVS-brander met een JETFIRE ontstekingssysteem. U kunt niet alleen thuis de BBQ ontsteken. Met de travelbarbecue kan dit ook op de camping in Zuid-Frankrijk of bij een bungalowpark op de Hoge Veluwe. U zet het eenvoudig op de grond neer, de staanders zijn verstelbaar. Daarnaast is het makkelijk te verplaatsen door middel van de handvatten. Door de kleinere afmetingen kunt u het eenvoudig overal mee naar toe nemen. Op vakantie, naar het strand. Een zeer handig product dus.

Neem contact met ons op

Kortom, voor ieder wat wils. Heeft u interesse in één van onze BBQ - varianten maar wilt u eerst additionele informatie voordat u een aankoop doet? Geen enkel probleem. Neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Lees meer Lees minder