menu

BBQ tafel

Bekijken als Rooster Lijst
1 van 1
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. BBQ-tafel Rome - Trendhout
    Normale prijs 520,00 Speciale prijs 435,00
Bekijken als Rooster Lijst
1 van 1
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

BBQ tafel

Een BBQ tafel vindt u hier

Op zoek naar een BBQ tafel? Dan bent u hier aan het juiste adres. Bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven vindt u zeer mooie en handige BBQ tafels. Het is heerlijk om op een zomerse dag uw tijd te spenderen door te genieten van uw tuin.

Wat is een BBQ tafel eigenlijk?

Een BBQ tafel is een tafel die u dagelijks kunt gebruiken als normale tafel voor in de tuin. Als extra handigheid heeft de tafel echter een ingebouwde barbecue! Daardoor kunt u lekker aan tafel blijven zitten tijdens het barbecueën. Verzamel alle spullen op de BBQ tafel en zet de grill aan. Nu kunt u uw vlees en groente gewoon op tafel barbecueën! Na afloop van de barbecue kunt u gemakkelijk de grill afsluiten door er een afdekplaat over te leggen. Zo heeft u weer een gewone tafel tot uw beschikking.

BBQ tafel bij Blokhutvillage

Bij Blokhutvillage heeft u keuze uit verschillende soorten bbq tafel. Zo hebben wij zowel hoge als lage tafels. Verder verschillen de tafels in vorm en kleur. Kijk snel rond in ons assortiment en ontdek uw favoriete bbq tafel! Naast een bbq tafel vindt u bij ons ook bijpassende stoelen. Wij hebben bijvoorbeeld Wicker stoelen en houten stoelen in het assortiment. Waar uw voorkeur ook naar uit gaat, wij hebben vast iets naar uw smaak!

Barbecue accessoires

Met alleen een bbq tafel bent u er nog niet. Naast vlees en groenten heeft u namelijk nog een aantal dingen nodig om een gezellig barbecue te creëeren. Wat dacht u van de volgende barbecue accessoires

  • Grillbestek
  • Sausjes en kruidenmengsels
  • Algemene grillaccessoires, zoals een schort, thermometers en nog veel meer!
  • Spullen voor onderhoud en verzorging van uw barbecue, zoals grillborstels en verschillende reinigingsproducten
  • En nog veel meer!

Vragen over een BBQ tafel?

Voor persoonlijk advies over een BBQ tafel, barbeques, blokhutten en meer, kunt u altijd contact met ons opnemen! Wij helpen u graag met uw keuze. Kom snel langs in een van onze inspiratiewinkels of bestel vandaag nog via de webshop!

Categoriëen