BESPAAR OP DE AANSCHAF VAN JE NIEUWE BLOKHUT OF TUINHUIS

Terug naar het overzicht

Show- en actiemodellen


Maar wat doet Van Kooten met deze ‘oude’ modellen? Op de website staan show- en actiemodellen die met korting worden aangeboden. De moeite waard om eens te kijken, want deze tuinverblijven zijn vrijwel nieuw. Behalve dan dat showmodellen vakkundig opgebouwd werden, hebben gestaan in een van de vele overdekte showrooms om een jaartje te ‘shinen’ met een voorbeeldfunctie, zijn ze ook weer vakkundig gedemonteerd. Niet geleden en dus zo goed als nieuw. Het scheelt vele euro’s als je voor een show- of actiemodel gaat.


tuinmeubelen


SALE - Producten die uit het assortiment verdwijnen


Daarnaast worden tuinhuizen en blokhutten geproduceerd in bepaalde aantallen. Soms worden deze na een tijd niet meer gemaakt en zijn dus niet meer verkrijgbaar. Ook dat vind je in de online OPRUIMING bij van Van Kooten Tuin en Buiten Leven. Deze producten doen niets af aan kwaliteit, maar verdwijnen uit het assortiment. De opslag van Van Kooten is groot, maar liever maken ze er iemand blij mee.


Geluk hebben


Natuurlijk moet je wel goed checken of deze producten voldoen aan de eisen die je stelt. Bijvoorbeeld de wanddikte. Afhankelijk van het doel waarvoor je een tuinhuis wilt gebruiken, kies je voor een bepaalde wanddikte. De kleur van het dak kan bepalend zijn voor de uitstraling van de gehele tuin en ook de grootte is uiteraard van belang. Maar je zult maar net geluk hebben dat het buitenverblijf van je dromen ertussen staat met een fikse korting. Dat is mooi meegenomen.


Tuinmeubelen


Juiste timing


Nu de lente zich weer bijna aandient, krijgen we zin om ons Buiten Leven op te fleuren. Lentekriebels maken dat we weer zin krijgen om buiten te zijn, onze tuinen weer aan te pakken om te kunnen genieten van een heerlijk zomerseizoen. Nu is dan de tijd om alvast aan de slag te gaan zodat je er straks lekker bijzit en allen nog maar hoeft te genieten, al dan niet met die korting in je achterhoofd. Of wat dacht je hiervan; van de besparing kun je misschien nog wel die leuke loungeset aanschaffen. Timing is everything. 


 

Terug naar het overzicht