Nieuwe Filiaal in Hillegom vandaag alweer 2 weken geopend!

Van Kooten Tuin en Buiten Leven

Twee weken geleden, op vrijdag 6 Maart, opende ons nieuwe Filiaal in Hillegom officieel zijn deuren. In de omgeving Hillegom was dit niet onopgemerkt gebleven. Om exact 08:31, één minuutje geopend, stonden de eerste klanten op de stoep. Omdat ons vijfde nieuwe filiaal een mijlpaal is hebben we flink uitgepakt met kortingsacties. Heeft u dit gemist? Maakt u dan geen zorgen. U heeft nog 11 dagen om mee te profiteren van deze fantastische kortingsacties!

Bent u al tijden van plan om een veranda of tuinkamer aan uw woning te plaatsen? Dan adviseren wij u niet langer te wachten en nog in Maart onze showroom te bezoeken! De kortingsacties zijn deze maand spectaculair. Op de Aluminium Greenline, Profiline en Highline veranda’s en op de aluminium tuinkamers ontvangt u nu 10% extra korting . Dit loopt dus heel hoog op! Voor de goedkoopste actie veranda in de afmeting  300x300 cm betekend dit al een korting van € 111,-Gegarandeerd de laagste prijs van heel Nederland en België!

In de overdekte showroom in Hillegom staat een divers assortiment veranda’s en terrasoverkappingen opgesteld. Hout en Aluminium, actie veranda’s en glasveranda’s, glasschuifsystemen, verrijdbare windschermen, screens, onder- en boven dak zonweringen, zonneschermen en doeken, compleet ingerichte tuinkamers en ook tuinmeubelen. Absoluut de moeite waard om een kijkje te komen nemen!Spreekt de kortingsactie u aan, maar kunt u de overkapping nu nog niet kwijt in uw tuin? Dan biedt Van Kooten u de mogelijkheid deze nu te bestellen voor de huidige actie prijs en deze later af te leveren in de week die u uitkomt!Let op: de prijzen op onze website zijn de standaard prijzen. In de showroom, telefonisch of per e-mail gaat daar dus nog 10% extra korting vanaf! Uiteraard gelden bovenstaande acties in alle filialen, dus ook Numansdorp, Velp, Strijen en Wommelgem!

Wij hopen u te zien in één van onze showrooms en geven u alvast een voorproefje!

Van Kooten Hillegom

Ter inspiratie! Vrijwel ieder droomproject is door ons te realiseren.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Lees meer