Kom langs bij onze nieuwe showroom in Veldhoven!

Terug naar het overzicht

Ein-de-lijk is het zo ver! De nieuwe showroom in Veldhoven is afgelopen vrijdag 16 maart geopend! Dit is alweer onze 7e vestiging en we kunnen niet wachten tot onze klanten onze prachtige producten komen bewonderen!


Bekijk ons actuele assortiment!


De vestiging in Veldhoven is een zeer ruim opgezette Van Kooten en Buiten Leven showroom met al onze bestverkochte producten zoals blokhutten, tuinhuisjes, veranda’s en overkappingen. Wij snappen als geen ander dat onze klant graag producten in het echt wil aanschouwen. Ze willen die extra zekerheid voelen voordat ze een aankoop doen. Daarom blijven wij investeren in overdekte winkels waar wij die laatste twijfels weg kunnen nemen. We zorgen voor een actueel assortiment en presenteren onze producten op unieke en diverse mogelijkheden zodat u verschillende beelden krijgt. We doen ons best om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en de nieuwste trends. We zorgen dat er voor iedereen wat wils te vinden is. Dit maakt onze organisatie uniek!


Persoonlijke service


Van Kooten Tuin en Buiten Leven bestaat inmiddels uit zo’n honderd gemotiveerde medewerkers. Door middel van een showroom zijn we in staat onze groeiende doelgroep persoonlijk te adviseren en helpen. Alles is mogelijk. We luisteren goed naar de klant en komen zo met een passend advies. Het doel is om de zorgen volledig weg te nemen en dat extra stapje te zetten. Vriendelijke, professionele service is als een tweede natuur voor Van Kooten Tuin en Buiten Leven. De consument verdient deze positieve aandacht!


U heeft op onze website al een beetje kunnen oriënteren, maar heeft u meer inspiratie of zekerheid nodig? We ontvangen u graag in onze nieuwe showroom aan de Run in Veldhoven! Bij ons ziet u welke mogelijkheden er zijn en helpen we u graag met vragen of problemen!

Terug naar het overzicht