MINI-VAKANTIES OF BONUSDAGEN

Terug naar het overzicht

Geopend op 2e Paasdag
Op 2e Paasdag zijn wij geopend van 1300-1700 uur. Onze medewerkers zijn op hun paasbest om je te voorzien van, in de eerste plaats een hapje en een drankje, maar natuurlijk ook van het juiste advies over producten. Wil je gewoon lekker rondkijken om inspiratie op te doen voor het nieuwe seizoen, ook dan ben je van harte welkom. De allernieuwste trends staan voor je in de showroom.


 


Organiseer een paasbrunch in jouw buitenverblijf
Een buitenverblijf in de tuin als comfortabele uitbreiding van de directe leefomgeving was al trending in 2018 en deze trend zet zich voort in 2019. Want wie wil dat nou niet? Zie je het voor je? De voorbereidingen voor de paasbrunch werpen haar vruchten af als alles samen komt in de juiste setting. De tafel is feestelijk gedekt met paastakken versiert met gekleurde lintjes, servetten in pasteltinten, gekookte eieren en waterverf voor de kids om ze te verven, een vers en fleurig lenteboeket, chocolade-eieren en kuikens verstopt in de tuin om te zoeken, paashazen op tafel en dat alles met lekker eten, drinken met familie, vrienden of iedereen die je lief is.


 Buitenverblijf


Trending in 2019; BUITENVERBLIJVEN IN STEEL-LOOK
Zoals gezegd zet de trend, om het leven meer buiten te vieren, zich voort. Wellicht heeft deze ontwikkeling te maken met de zachtere winters en warmere zomers. Nieuw in de collectie dit jaar is de steel-look. Buitenverblijven worden opgeleverd in Douglashout. De zwarte omlijsting van de glazen wanden geeft een stoere maar subtiele industriële finishing-touch aan je buitenverblijf. In onze showrooms staan alle mogelijkheden voor je opgebouwd. Of je nu van robuust en stevig houdt, of van licht industriële aluminiumconstructies, of volg je juist de laatste trends op de voet en ga je voor het populaire Douglashout? Voor iedereen is meer dan voldoende inspiratie op te doen in één van de vestigingen of in de uitgebreide webwinkel.


 


Mooie herinneringen maken; gewoon bij je thuis
Heb je geen buitenverblijf, maar is je droomwens om dat toch te realiseren? Kom dan eens naar één van onze vestigingen. Onze medewerkers staan voor je klaar om je te adviseren. Wat past binnen jouw mogelijkheden en budget? Er is echt veel meer mogelijk dan je denkt en misschien organiseer jij dan ook al die bonusdagen leuke feestjes om samen mooie herinneringen te maken, in jouw eigen droom-buitenverblijf.


Truckersrit


Feestkalender


Goede vrijdag             19 april 2019 – geopend van 08:30-17:30
1e Paasdag                  21 april 2019 – gesloten
2e Paasdag                  22 april 2019 – geopend van 13:00-17:00 uur


Koningsdag                27 april 2019 – gesloten
Bevrijdingsdag           05 mei 2019 – gesloten
Hemelvaartsdag          30 mei 2019 – geopend van 13:00-17:00 uur
1e Pinksterdag            09 juni 2019 – gesloten
2e Pinksterdag            10 juni 2019 – geopend van 13:00-17:00 uur

Terug naar het overzicht