Samen staan we sterk

Van Kooten Tuin en Buiten Leven

Samen staan we sterk actie

Nu we uit de lockdown zijn kunnen wij onze showrooms weer openen. Als van Kooten zijnde hebben we alsnog besloten om de online ‘Samen staan we sterk’ actie voort te zetten tot een met het einde van deze maand . Met deze actie willen we u iets teruggeven, omdat u als klant zijnde ons in deze periode toch heeft gesteunt. Dit is als blijk van waardering, want bij ons staat de klant altijd op nummer 1.

Voorwaarden

Deze online actie houdt in dat u bij een besteding vanaf 1250,- mag kiezen uit één van de gratis cadeaus. Hierbij heeft u de keuze uit een gratis heater, 2 blikken beits of 5% korting op uw bestelling. Om de 5% korting te kunnen activeren kunt u de code 'samensterk' gebruiken. De actie blijft geldig t/m 31 januari. Deze actie is tevens niet met andere acties te combineren en u heeft keuze uit één cadeau. Wanneer er gekozen wordt voor een bestelling inclusief montage kunt u alleen kiezen uit twee blikken beits of één van de twee heaters.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is lockdown_banner_728x90px.jpg

Persoonlijk online advies

Zoals we dat bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven altijd al doen, zo proberen wij u nu ook nog steeds de beste service aan te bieden, nu ook online. U kunt via de website een online afspraak maken met één van onze verkoopadviseurs. Op deze manier hopen wij u toch zo goed mogelijk te kunnen helpen! Onze showrooms zijn uiteraard ook geopend.

Wij bieden u de mogelijkheid om tijdens openingsuren (maandag t/m vrijdag van 8.30 t/m 17.30 uur en zaterdag van 9.00 t/m 16.00 uur) een een-op-een gesprek in te plannen met een van onze topadviseurs. U kunt via de onderstaand link een aanvraag indienen voor een hoogwaardig persoonlijk video- of telefonisch gesprek. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een tijdslot in te plannen voor advies op maat!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is banner-1370x100-persoonlijkadvies-1-1024x75.jpg

Beschrijf uw wensen uitgebreid, zo dat wij tijdens het gesprek goed beslagen ten ijs komen!

U kunt via deze link een online afspraak met onze verkoopadviseurs inplannen.

https://www.vankootentuinenbuitenleven.nl/online-video-afspraak

Hopelijk spreken we u binnenkort in de showroom of op een online afspraak!

  • Van Kooten Tuin & Buiten Leven

Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Van Kooten Tuin en Buiten Leven
Lees meer