Zonweringen om veranda of woning voor tegen de warmte

Terug naar het overzicht

Zonweringen om veranda of woning voor tegen de warmte


Wilt u lekker buiten genieten van het lekkere warme weer, maar wilt u niet de hele dag in de brandende zon liggen? Dan is de zonwering voor uw veranda of woning ideaal voor u. Met een zonwering kunt u lekker genieten van een uitgebreide lunch met uw familie zonder dat het eten snel uitdroogt, of kunt u lekker in uw tuin genieten van de rust zonder verbrand te raken.


Rolluiken, Markiezen of Zonnedoeken


Van Kooten Buiten & Tuin Leven biedt veel verschillende soorten zonwering aan. Niet elk woning of veranda kan de zelfde zonwering gebruiken. Sommige woningen hebben meer ruimte, en kunnen er dus voor kiezen om een markies te gebruiken. Terwijl bij andere woningen juist een zonnedoek of rolluik beter past.


Wanneer u een nieuwe rolluik wilt kopen, bent u bij Van Kooten Buiten & Tuin Leven aan het juiste adres. Rolluiken hebben verschillende handige voordelen. Een rolluik houdt natuurlijk de hitte tijdens een warme zomerdag buiten uw woning of veranda. Zo zit u heeft u geen last meer van de warme zomerzon. Rolluiken hebben ook een isolerend effect. U heeft hierdoor meer controle over de temperatuur en zo bespaart u op de energiekosten in de winter. Rolluiken zijn zowel beschikbaar in elektrische als handbediende varianten


Een markies is een ideale zonwering die op vrijwel elke woning past. Wanneer u lekker op de bank zit, wilt u natuurlijk niet dat de zon in uw gezicht schijnt. Een markies is een echte klassieke manier van zonwering. Markiezen zijn stijlvolle attributen die bij vrijwel elk huis goed passen. Markiezen zorgen ervoor dat er geen licht naar binnen kan komen, dit doordat ook de zijkanten van deze zonwering gesloten zijn.


Heeft u een veranda of een tuinkamer? Dan zijn zonnedoeken een mooie manier om de zon te weren. Een zonnedoek is als het ware een overkapping die op een stijlvolle manier de zon blokkeert op uw veranda. Het grote voordeel van zonnedoeken, is dat u zelf kunt bepalen hoeveel schaduw u wilt. De zonnedoeken kunnen onafhankelijk van elkaar open en dicht. Hierdoor kunt u heel eenvoudig de hoeveelheid zon bepalen.


Maatwerk zonwering


Wilt u de perfecte zonwering kopen, maar weet u niet precies wat de beste oplossing is voor uw woning of veranda? Van Kooten Tuin & Buiten Leven helpt u graag met het vinden van de perfecte zonwering.

Terug naar het overzicht
vergelijken