Blokhut kopen? 3 tips die u zeker op moet volgen!

Terug naar het overzicht

Wij begrijpen als geen ander dat een blokhut kopen ontzettend overweldigend kan zijn. Wij geven u in deze blog een drietal tips om het proces van een blokhut kopen niet alleen dragelijker, maar zelf leuk te maken! 1. Tip 1: Het belangrijkste om te beslissen is wat voor soort blokhut u wilt kopen. Een blokhut kan namelijk geleverd worden in verschillende modellen. Er is voor elk doeleinde een geschikt model te vinden. Kijk bijvoorbeeld eens naar:

  1. 1. Blokhut met overkapping

  2. 2. Moderne tuinhuizen

  3. 3. Hoektuinhuis

  4. 4. Metalen tuinhuis

  5. 5. Tuinkantoor

  6. 6. Geïmpregneerde blokhutten

  Keuze genoeg dus! Kunt u de perfecte blokhut niet vinden? Wij kunnen deze voor u maken, precies zoals u het hebben wilt! Een blokhut kopen op maat is perfect voor specifieke wensen!

 2. Tip 2: Wanneer u het soort blokhut heeft vastgesteld, is het belangrijk om de volgende vragen te beantwoorden:

  1. Van welk materiaal wilt u dat de blokhut/tuinhuis is gemaakt? Denk aan douglashout, vurenhout of metaal.

  2. Welke soort dakbedekking wilt u? Wilt u een plat dak met dakleer of EPDM? Of dakpannen voor een schuin dak?

  3. Kiest u voor een enkele of een dubbele deur? En wilt u ramen in de blokhut? 3. Tip 3: Ten slotte moet u kiezen over of de blokhut behandelt is of niet. Wilt u een blokhut kopen die behandelt is? Of wilt u toch liever een blokhut kopen die onbehandeld is? Gelukkig kan het beide! Blokhutten kunnen op verschillende manieren behandelt worden, denk aan olie, beits of verf. Ieder heeft natuurlijk zijn eigen voor- en nadelen!Een blokhut kopen hoeft dus niet moeilijk te zijn zolang u deze tips opvolgt! Heeft u toch nog een vraag? U kunt ons ook bereiken op het nummer +31 (0) 186 655 990 of mail ons via info@blokhutvillage.nl. Wilt u de verschillende soorten en maten blokhutten in het echt zien? Kom langs bij een van onze Van Kooten Tuin & Buiten Leven Vestigingen! Wij helpen u graag!

Terug naar het overzicht