Let op: Bekijk hier alle VOORRAAD ARTIKELEN voor SNELLE LEVERING

Blokhut Bosuil 300x300 cm + luifel 400 cm - Compleet gespoten - Showmodel Numansdorp

Blokhut Bosuil 300x300 cm + luifel 400 cm - Compleet gespoten - Showmodel Numansdorp

Plat dak Vurenhout 28 mm
Woodvision

De blokhut Bosuil met afmeting van 300x300 cm en luifel van 400 cm is een moderne blokhut met een eigentijdse look. Door de speciale hoekstijlen waar de wanden in geplaatst worden verlies je nauwelijks aan binnenmaat en kunt u de ruimte optimaal benutten. Dit exemplaar is compleet in kleur gespoten, de wanden zijn wit en de basis is atraciet van kleur. De blokhut is voorzien van extra achterwand en een korte zijwand. De prijs is gebasseerd op zelf demonteren en meenemen. Exclusief alle verlichting en accessoires op het beeldmateriaal. Let op: Zelf afhalen en demonteren in showroom Numansdorp!  

Lees meer
Normale prijs 6.500,00 Speciale prijs 4.750,00
Of betaal 100,00 per maand

Daarom Van Kooten

 • Advies in 8 echte winkels
 • Specialist in maatwerk
 • Afhalen of thuisbezorgd
Kies accessoires voor uw Blokhut Bosuil 300x300 cm + luifel 400 cm - Compleet gespoten - Showmodel Numansdorp
   

  De blokhut moet geplaatst worden op een vlakke en verharde ondergrond. Deze ondergrond kan zowel bestrating zijn als beton. Het is aan te raden om naast deze ondergrond ook gebruik te maken van funderingsbalken. Deze funderingsbalken moeten onder de onderste wandlagen van de blokhut geschoven worden, waardoor de blokhut niet rechtstreeks in het regenwater komt te staan. De blokhut wordt door de funderingsbalken beschermd tegen vocht en schimmel, en de levensduur wordt verlengd. Wij raden u dan ook ten zeerste aan één van de complete sets bij te bestellen.

  Lees meer
   

  Een spijkerset bestaat uit spijkers en asfaltnagels die nodig zijn voor de montage van de dakplanken en de dakbedekking. Wij raden u aan om bij een blokhut groter dan 5x5 m twee spijkersets te bestellen. De bitumenkit is aan te raden om overlap van dakleer en shingles vast te kitten. Bij blokhutten groter dan 9 vierkante meter adviseren we 4 of meer tubes bitumenkit bij te bestellen.

  Lees meer
  Qty:
  Qty:
   

  Een stormverankeringsset bestaat uit metalen draadeindes die bevestigd worden aan de binnenzijde van de blokhut. Deze beschermt de blokhut bij hevige storm.

  Lees meer
   

  Om de staanders te verankeren in of aan de ondergrond adviseren wij u 1 van onderstaande verankeringsmogelijkheden bij te bestellen. Door het verankeren van de staander aan de ondergrond staat de constructie beter beschermt tegen de wind. De prijzen staan per stuk weergegeven. Indien u voor instortankers kiest dient u per instortanker 1 zak snelcement bij te bestellen.

  Lees meer
  Qty:
  Qty:
  Qty:
  Qty:
  Qty:
   

  De vloer bestaat uit een compleet pakket met planken van 26mm dikte, geïmpregneerde onderregels en afwerkplinten.

  Lees meer
   

  Voor het ventileren van de blokhut kunt u altijd ventilatieroosters bij bestellen. Deze zaagt u in de wand in om zorg te dragen voor voldoende ventilatie. Prijs is gebaseerd op een setje van 2 stuks.

  Lees meer
  Qty:
   

  Voor onder de luifel of onder de complete blokhut kunt u ook een vlonder bij bestellen. Deze vlonders zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. De prijs is gebaseerd op 1m², zodat u zelf kunt aangeven hoeveel meter u wenst. Wij adviseren u altijd 10% extra te bestellen i.v.m. snijverlies.

  Lees meer
   

  Voor het afwerken van een composiet vlonder kunnen er ook afwerkplinten bij besteld worden. Deze plinten zijn per stuk 220cm lang. De prijs is per stuk, zodat u zelf kunt aangeven hoeveel u er nodig heeft.

  Lees meer

  U kunt uw overkapping of terras uitrusten met extra terrasverwarmers. De verwarmers zijn door middel van meegeleverde beugels aan de wand en plafond van de overkapping te monteren.

  Lees meer
  Qty:
Gekozen accessoires
Prijs hoofdproduct
Normale prijs 6.500,00 Speciale prijs 4.750,00
Prijs gekozen accessoires 0
Prijs incl. gekozen accessoires
Of bedrag per maand 100,00
Specificaties
ArtikelnummerWV1001716Showmodelnumansdorp
FabrikantWoodvision
Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen" bedrag kan verlaagd worden wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.
Contante betalingen
€ 0,00
Contante waarde zaak/goed
€ 4.750,00
Totale krediet bedrag
€ 4.750,00
Jaarlijks kostenpercentage
9,90%
Debet rentevoet op jaarbasis (vast)
9,90%
Termijnbedrag
€ 99,71
Duur kredietovereenkomst
60
Totale door de consument te betalen bedrag
€ 5.982,60
vergelijken