Alle showrooms zijn weer geopend! Profiteer nu van de samen staan we sterk actie.
Blokhut met zadeldak 300x586 cm - 1 STUK BESCHIKBAAR!

Blokhut met zadeldak 300x586 cm - 1 STUK BESCHIKBAAR!

Zadeldak Vurenhout 28 mm
Lugarde

Deze blokhut is direct leverbaar en wordt gratis bij u thuisbezorgd! De blokhut is voorzien van 28mm dikke wanden die aan de buitenzijde beige gebeitst zijn. Dit prachtige model met zadeldak heeft een enkele deur, twee uitzetramen en een vast raam met ventilatierooster, allen met dubbelglas. Zo heeft u nooit gebrek aan natuurlijk licht en wordt bovendien de isolatie verhoogd, waardoorn het hele jaar optimaal van deze blokhut genoten kan worden. De kozijnen van de ramen en deuren zijn bruin geïmpregneerd en passen daardoor perfect bij het beige van de blokhut. Let op: dit model wordt geleverd exclusief dakbedekking. Dit kunt u eenvoudig meebestellen.

Lees meer
Normale prijs 5.399,00 Speciale prijs 4.499,00
Of betaal 94,00 per maand
Thuisbezorgd
Laagste prijsgarantie

Daarom Van Kooten

 • Advies in 8 echte winkels
 • Specialist in maatwerk
 • Afhalen of thuisbezorgd
 • Laagste prijsgarantie
Kies accessoires voor uw Blokhut met zadeldak 300x586 cm - 1 STUK BESCHIKBAAR!
   

  De blokhut moet geplaatst worden op een vlakke en verharde ondergrond. Deze ondergrond kan zowel bestrating zijn als beton. Het is aan te raden om naast deze ondergrond ook gebruik te maken van funderingsbalken. Deze funderingsbalken moeten onder de onderste wandlagen van de blokhut geschoven worden, waardoor de blokhut niet rechtstreeks in het regenwater komt te staan. De blokhut wordt door de funderingsbalken beschermd tegen vocht en schimmel, en de levensduur wordt verlengd. Wij raden u dan ook ten zeerste aan één van de complete sets bij te bestellen.

  Lees meer
   

  Een spijkerset bestaat uit spijkers en asfaltnagels die nodig zijn voor de montage van de dakplanken en de dakbedekking. Wij raden u aan om bij een blokhut groter dan 5x5 m twee spijkersets te bestellen. De bitumenkit is aan te raden om overlap van dakleer en shingles vast te kitten. Bij blokhutten groter dan 9 vierkante meter adviseren we 4 of meer tubes bitumenkit bij te bestellen.

  Lees meer
  Qty:
  Qty:
   
   

  Een stormverankeringsset bestaat uit metalen draadeindes die bevestigd worden aan de binnenzijde van de blokhut. Deze beschermt de blokhut bij hevige storm.

  Lees meer
   

  De dakgootsets zijn inclusief afvoerpijp en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Maak hieronder uw keuze uit de kleur Antraciet of Wit. De afwerkplank heeft u nodig om de goot juist aan het dak te kunnen monteren.

  Lees meer
   

  De vloer bestaat uit een compleet pakket met planken van 26mm dikte, geïmpregneerde onderregels en afwerkplinten.

  Lees meer
   

  De vloer bestaat uit een compleet pakket met planken van 18mm dikte, geimpregneerde onderregels en afwerkplinten.

  Lees meer
Gekozen accessoires
Prijs hoofdproduct
Normale prijs 5.399,00 Speciale prijs 4.499,00
Prijs gekozen accessoires 0
Prijs incl. gekozen accessoires
Of bedrag per maand 94,00
Specificaties
ArtikelnummerLG716479
FabrikantLugarde
Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen" bedrag kan verlaagd worden wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.
Contante betalingen
€ 0,00
Contante waarde zaak/goed
€ 4.499,00
Totale krediet bedrag
€ 4.499,00
Jaarlijks kostenpercentage
9,90%
Debet rentevoet op jaarbasis (vast)
9,90%
Termijnbedrag
€ 94,44
Duur kredietovereenkomst
60
Totale door de consument te betalen bedrag
€ 5.666,40
Waarmee kunnen wij u helpen?