Let op: Bekijk hier alle VOORRAAD ARTIKELEN voor SNELLE LEVERING

Lugarde Blokhut Oslo 44mm 250x450 cm

Lugarde Blokhut Oslo 44mm 250x450 cm

Plat dak Vurenhout 44 mm
Lugarde

Blokhut Oslo 250x450cmDe blokhut wordt standaard uitgeleverd met:*Echt glas in ramen en deuren*Inclusief EPDM dakbedekking *Geimpregneerde fundamentbalken*Messing of Chroom beslagDeze blokhut is uitgevoerd met 1 dubbele deur PE22 en 1 vleugelraam PE21 (naar buitendraaiend). Inclusief een dichte wand van 200cm en een paal van 12x12 cm. Voordelen bij deze blokhut zijn:Incl: EPDM dakbedekking en toebehoren. Afwerking met dubbele windveer en dekstukWind en waterdichte molenwiekverbindingGelamineerde deuren voor stabiliteitRamen en deuren zijn standaard vorozien van afneembare roedes, afgekitte ruiten, tochtstrips, ventilatiesleuvenHandige verstelbare paumelleschanieren voorzien van beschermvocersDak berekend op sneeuwlast19mm dakbeplankingEenvoudige stapelmethodeDeur voorzien van aluminium slijtstripDompelen in 4 vaste kleurenOp aanvraag is het tuinhuis ook leverbaar met andere ramen en deuren!

Lees meer
Normale prijs 6.113,00 Speciale prijs 4.670,00
Of betaal 98,00 per maand
Thuisbezorgd

Daarom Van Kooten

 • Advies in 8 echte winkels
 • Specialist in maatwerk
 • Afhalen of thuisbezorgd
Kies accessoires voor uw Lugarde Blokhut Oslo 44mm 250x450 cm
   

  Bij de Lugarde blokhutten kunt u kiezen uit 2 opties voor de uiteinde van de houtverbindingen. Standaard wordt de blokhut geleverd met rechte balkenkoppen voor een moderne look. Voor een meerprijs van 75 euro wordt de blokhut geleverd met diamantkoppen voor de klassieke "blokhut-look". Click op de afbeelding voor meer detail.

  Lees meer

  Lugarde levert alle hutten vanaf heden alleen nog met chroom beslag.

  Lees meer
   
   

  De blokhut moet geplaatst worden op een vlakke en verharde ondergrond. Deze ondergrond kan zowel bestrating zijn als beton. Het is aan te raden om naast deze ondergrond ook gebruik te maken van funderingsbalken. Deze funderingsbalken moeten onder de onderste wandlagen van de blokhut geschoven worden, waardoor de blokhut niet rechtstreeks in het regenwater komt te staan. De blokhut wordt door de funderingsbalken beschermd tegen vocht en schimmel, en de levensduur wordt verlengd. Wij raden u dan ook ten zeerste aan één van de complete sets bij te bestellen.

  Lees meer
   

  Een spijkerset bestaat uit spijkers en asfaltnagels die nodig zijn voor de montage van de dakplanken en de dakbedekking. Wij raden u aan om bij een blokhut groter dan 5x5 m twee spijkersets te bestellen. De bitumenkit is aan te raden om overlap van dakleer en shingles vast te kitten. Bij blokhutten groter dan 9 vierkante meter adviseren we 4 of meer tubes bitumenkit bij te bestellen.

  Lees meer
  Qty:
  Qty:

  U kunt de blokhut geimpregneerd bestellen. U heeft daarbij de keuze uit 4 standaard kleuren.

  Lees meer
   

  Tegen meerprijs kunt u ervoor kiezen de vloer te impregneren.

  Lees meer
  Qty:
   

  Tegen meerprijs kunt u ervoor kiezen de vloer te impregneren.

  Lees meer
  Qty:
   

  Voor het ventileren van de blokhut kunt u altijd ventilatieroosters bij bestellen. Deze zaagt u in de wand in om zorg te dragen voor voldoende ventilatie. Prijs is gebaseerd op een setje van 2 stuks.

  Lees meer
  Qty:
Gekozen accessoires
Prijs hoofdproduct
Normale prijs 6.113,00 Speciale prijs 4.670,00
Prijs gekozen accessoires 0
Prijs incl. gekozen accessoires
Of bedrag per maand 98,00
Specificaties
ArtikelnummerLGBO14
FabrikantLugarde
Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen" bedrag kan verlaagd worden wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.
Contante betalingen
€ 0,00
Contante waarde zaak/goed
€ 4.670,00
Totale krediet bedrag
€ 4.670,00
Jaarlijks kostenpercentage
9,90%
Debet rentevoet op jaarbasis (vast)
9,90%
Termijnbedrag
€ 98,03
Duur kredietovereenkomst
60
Totale door de consument te betalen bedrag
€ 5.881,80
vergelijken