menu
menu

Campingpods - 300 - 349 cm breed

  1. Camping Tunnel 302x580 cm
    Normale prijs 7.919,00 Speciale prijs 6.598,00
Bekijken als Rooster Lijst
1 van 1 artikelen
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Top

Campingpods - 300 - 349 cm breed

Completer kan het bijna niet! Deze charmante camping pods kunnen voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden, maar garanderen altijd één ding: compact en comfortabel overnachten in een intieme setting.

De camping pod

De karakteristieke boogvorm van het omvattende dak staat niet alleen mooi, maar dient ook twee andere functies: het is hoog genoeg om rechtop in de camping pod te kunnen staan, en de dakshingles geven extra bescherming lang mee gaat. De strakke constructie en het dubbel glas zorgen voor een zo goed mogelijke isolatie. Deze pods worden veel op campings gebruikt, maar als u vaak logees hebt en meer ruimte kunt gebruiken, dan zijn de cabines ook heel goed te gebruiken in de tuin. Met een kleine radiator maakt u het snel warm en comfortabel, en de privacy van de logees is gemakkelijk gewaarborgd.

Wakker worden met de verse houtgeur en een uitgerust gevoel. Bij onze camping pods zijn standaard accessoires inbegrepen zoals houten bedden en banken. Bekijk hiervoor de individuele producten voor meer details! De houten vloer en fundering zijn standaard inbegrepen en sluiten het geheel mooi af voor een complete ervaring. De deuren en ramen met dubbel glaswerk geven de camping pods een ‘open’, professionele uitstraling. Het onbehandelde vuren stelt u in staat om helemaal zelf te bepalen welke uitstraling de pods krijgen: met een donkere, semi-transparante beits of een dekkende witte beits, er is veel mogelijk! 

Bekijk ook de blokhutten van Van Kooten Tuin en Buiten Leven, of naar dit mooie tuinhuis!