Profiteer nu tijdelijk van twee speciale acties voor geselecteerde blokhutten!

Dierenverblijven & Paardenstallen

Of u nu paarden, honden, of andere dieren heeft: u wilt ze natuurlijk een goed onderkomen geven. In het beste geval kiest u voor een hok voor uw dier dat enerzijds optimaal leefcomfort voor het dier garandeert en anderzijds ook nog mooi is. Bij Van Kooten vindt u dierenverblijven die comfortabel zijn voor uw dier én er mooi uitzien.

7 van 7 producten
Sort Descending
 1. Hondenverblijf Teckel
  Hondenverblijf Teckel
  Normale prijs 319,00 Speciale prijs 265,00
 2. Hondenverblijf Labrador
  Hondenverblijf Labrador
  Normale prijs 345,00 Speciale prijs 285,00
 3. Kippenverblijf Lakenvelder
  Kippenverblijf Lakenvelder
  Normale prijs 439,00 Speciale prijs 365,00
 4. Kippenverblijf Wyandotte
  Kippenverblijf Wyandotte
  Normale prijs 475,00 Speciale prijs 395,00
 5. Kippenverblijf Barnevelder
  Kippenverblijf Barnevelder
  Normale prijs 475,00 Speciale prijs 395,00
 6. Kippenverblijf
  Kippenverblijf Chabo
  Normale prijs 705,00 Speciale prijs 585,00
 7. Kippenverblijf Ancona met lade
  Kippenverblijf Ancona met lade
  Normale prijs 799,00 Speciale prijs 665,00
7 van 7 producten
Sort Descending

De mooiste houten dierenverblijven

Bij veel stallen in Nederland is er vooral gelet op de efficiency. Onze dierenverblijven daarentegen zijn van prachtig hout gemaakt, dat niet alleen een lust voor het oog is, maar ook nog eens slijtagebestendig is. U en uw dier zullen dus jaren kunnen genieten van de prachtige dierenverblijven.

Paardenstallen

Onze paardenstallen zijn van fraai hout gemaakt en zijn ruim genoeg om het paard de nodige bewegingsruimte te geven. De paardenstallen kunnen op maat gemaakt worden. U kunt een paardenstal nemen voor een specifiek aantal paarden. De paardenstallen zijn voorzien van deuren die zowel aan de bovenkant als aan de onderkant open kunnen. Zo kan uw paard in zijn hok toch van de buitenlucht genieten.

Hondenhokken

In onze webshop vindt u ook hondenhokken. De hondenhokken hebben wij in diverse formaten. Ieder hondenras heeft immers weer een ander hondenhok nodig. Ook onze hondenhokken zijn van prachtig hout gemaakt en zijn voorzien van een opening waardoor uw hond gemakkelijk naar binnen en naar buiten kan. Voor splinters hoeft u zich met onze dierenverblijven geen zorgen te maken. De hokken zijn gemaakt van solide hout en er komen geen splinters vanaf.

Koop een mooi verblijf voor uw dier

Bij veel dierenverblijven en schuren wordt tegenwoordig weinig aandacht besteed aan een fraai uiterlijk. Maar het oog wil ook wat en daar houden wij rekening mee. Wij hebben prachtige dierenverblijven, zodat uw huisdieren een mooie leefplek hebben, die bovendien een versiering voor uw tuin of wei vormt.

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?