Profiteer nu van de online Moederdag actie! Ontvang bij online besteding 5% korting met kortingscode: MOEDERDAG2021

Kunststof tuinhuizen

Bent u op zoek naar een kunststof tuinhuis zodat u gemakkelijk uw tuinspullen in uw tuin kunt opbergen? U bent bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven op het juiste adres! Kunststof tuinhuizen zijn ontzettend handig als u het onderhoud van een houten blokhut niet ziet zitten.

2 van 2 producten
Sort Descending
  1. Oakland kunststof berging Keter 757
    Keter kunststof tuinhuis Oakland 757 bruin/grijs 229x223,5 cm - Veldhoven
    Zadeldak
    Normale prijs 1.479,00 Speciale prijs 799,00
    Afhaalproduct
2 van 2 producten
Sort Descending

Minimaal onderhoud bij kunststof tuinhuizen

Als u kiest voor een kunststof tuinhuis dan kiest u voor een groot gemak in onderhoud. Het hele jaar hoeft u niet tot nauwelijks naar uw kunststof tuinhuis om te kijken. De berging is namelijk gemaakt van weerbestendig materiaal en kan gemakkelijk worden schoongemaakt.

Kunststof bergingen zijn duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Uw spullen kunt u droog en veilig bewaren doordat het tuinhuis is voorzien van een ventilatierooster en u kunt uw berging met een slot veilig afsluiten. Naast kunststof tuinhuizen heeft Van Kooten een ruim assortiment aan traditionele tuinhuisjes.

Kunststof tuinhuis kopen

In ons assortiment vindt u verschillende afmetingen kunststof tuinhuizen. Deze tuinhuizen zijn ideaal voor het opbergen van tuinspullen zoals tuingereedschap en kussens voor de loungeset. U zet het kuststof tuinhuisje gemakkelijk zelf in elkaar dankzij de meegeleverde uitgebreide instructies.

vergelijken