menu
menu

Pipowagens - Van Kooten

  1. Direct Leverbaar
    Speelhuisje Tiny Pipo 90x95 cm + veranda 56 cm
    Normale prijs 1.199,00 Speciale prijs 999,00
  2. Meest Verkocht
    Pipowagen 505x240 inclusief veranda
    Normale prijs 3.839,00 Speciale prijs 3.198,00
Bekijken als Rooster Lijst
2 van 2 artikelen
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Top

Pipowagens - Van Kooten

Heeft u een houten Pipowagen/ Zigeunerwagen nodig? Bekijk hier alle modellen op Van Kooten. U kunt de wagen als werkruimte/kantoor, vakantieverblijf, Bed & Breakfast, kantine en voor nog veel meer doeleindes gebruiken. De Pipowagen/ Zigeunerwagen heeft een bijzondere vorm, zodat u echt iets unieks heeft! Herkenbaar door een halfrond dak

Het bouwpakket van de pipowagen wordt deels kant en klaar aangeleverd. De panelen zijn namelijk gedeeltelijk voorgemonteerd en kunnen redelijk eenvoudig samengevoegd worden tot uw eigen pipowagen.

Extra opties bij de pipowagen:

U kunt de Pipowagen / Zigeunerwagen uitbreiden met een veranda inclusief ingang aan de voor- of zijkant. Daarnaast kunt u bij sommige modellen ook een ijzeren onderstel bestellen. Dit onderstel is in de kleur zwart verkrijgbaar.

De pipowagen als tuinhuis inzetten is in eerste instantie het meest voor de hand liggend. U zoekt een bijzonder plekje voor uw pipowagen in uw tuin en creëert daar uw eigen kleine paradijsje. Kinderen, maar zeker ook de volwassenen trekken zich hier graag terug om tot rust te komen. U kunt de Circuswagen inrichten door deze te vullen met gezellige tafels, stoelen en banken en een klein keukentje, waar een kleine lunch klaargemaakt kan worden.

Maar richt u uw pipowagen in met een bed, dan heeft u een hele knusse slaapplaats erbij en kunt u ook overnachten in een pipowagen! U gaat dan ongetwijfeld veel gebruik maken van uw nieuwe stek. Een pipowagen als caravan op de vaste staanplaats van uw camping zal veel bekijks trekken en geeft u helemaal het ultieme bohemien gevoel. En heeft u wel eens gedacht aan een Zigeunerswagen als winkel?

De zigeunerswagen bekend van Peaky Blinders

De wagen is ook zeer recent gestegen in populariteit dankzij de serie Peaky Blinders. Deze serie gaat ook over zigeuners die verblijven in wagens. De zogeheette zigeunerswagens.

U ziet ongetwijfeld een stijging in de verkoop, want wie wil er nu niet iets van uw gezellige winkel aanschaffen? En heeft u een creatief beroep en zoekt u een bijpassend kantoor? Dan heeft u die nu gevonden! U kunt de pipowagen eenvoudig in de shop bestellen en wordt in heel Nederland (exclusief de eilanden) zonder extra verzendkosten bezorgd.

Heeft u nog vragen of behoefte aan meer informatie? Neemt u dan gerust contact op met het team van Van Kooten Tuin en Buiten Leven. We staan u graag te woord!