menu
menu

Speelhuisjes en speeltoestellen

 1. Zandbak hardhout
  Normale prijs 119,95 Speciale prijs 99,95
 2. Zandbak vierkant met deksel groot
  Normale prijs 59,95 Speciale prijs 49,95
 3. Zandbak vierkant met deksel klein
  Normale prijs 52,95 Speciale prijs 43,45
 4. Zandbak met bankdeksel
  Normale prijs 74,95 Speciale prijs 61,95
 5. Rubbertegel particulier groen
  Normale prijs 12,95 Speciale prijs 10,50
 6. Rubbertegel particulier zwart
  Normale prijs 12,95 Speciale prijs 10,50
 7. Zandbak Tom
  Normale prijs 89,95 Speciale prijs 74,95
Bekijken als Rooster Lijst
65 van 65 artikelen
 • 1
 • 2
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Top

Speelhuisjes en speeltoestellen

Kinderspeelhuisjes en speeltoestellen voor in de tuin

'Mam? Mam? Kom je mee verstoppertje spelen?'
'Pap! Papa! Wil je de schommel ophangen?'

U kent het wel. Een warme zomerdag, na een lang speelkwartier met de kinderen hoopte u op een paar uurtjes voor uzelf tijdens hun middagdutje. Niets blijkt minder waar... kinderen zijn onvermoeibaar! Wel, wellicht bieden wij uitkomst. Bij ons kunt u terecht voor diverse geavanceerde speeltoestellen en kinderspeelhuisjes. En dat is niet alleen voor uw kinderen een geweldig cadeau: nu kunt ook u even uitpuffen terwijl de kids uitrazen in hun kinderspeelhuis. Een kinderspeelhuisje spreekt tot de verbeelding en houdt uw kinderen uren zoet.

Van Kooten Tuin & Buiten Leven biedt een kinder speelhuis voor iedereen in verschillende soorten en maten, allemaal even mooi. Een speelhuis is veel meer dan een kinderspeelhuisje alleen. Het bevat namelijk vele extra's; denkt u bijvoorbeeld aan schommels, glijbanen, klimhuizen en combinaties hiervan. Bij ons vindt u mooie speelhuisjes van hout en speelse kleurige accessoires, zoals rekstokken, (meegroei)schommels en klimtouwen. Wij hebben voor elke leeftijd geschikte speeltuigen en zo voor ieder wat wils. Onze kinderspeelhuisjes zijn stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit. Alle producten zijn uitgebreid getest op veiligheid en garanderen urenlang speelplezier voor uw kinderen.

Terwijl u met vrienden of alleen lekker van uw tuin geniet op een zwoele zomeravond, spelen uw kinderen moeiteloos door tot zonsondergang. En daarna moe maar voldaan op bed. Kijkt u gerust rond voor prijzen, informatie en foto's van onze kinderspeelhuizen.