menu

Pergola - Rozenboog

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Pergola - Rozenboog

Prachtige rozenboog pergola voor uw tuin

Mist u net nog even die extra versiering voor uw tuin? Maak prachtige overkappingen, rozenbogen of plantenschermen met een rozenboog pergola in uw tuin. Een rozenboog pergola is een mooie mogelijkheid om uw rozen, planten en struiken de hoogte in te leiden. Gecombineerd met een mooie zithoek of bankje kunt u hiermee prachtige, sfeervolle plekjes in de tuin creeëren. 

Een rozenboog pergola is geschikt om klimplanten of rozenstruiken te leiden zodat u een prachtige bloemenhaag maakt. Maar een rozenboog pergola kan ook gebruikt worden als een simpele overkapping. Daarnaast kan de pergola Siesta in de plaats dienen van een prieel, voor wat schaduw in uw zithoek kan dienen in combinatie met bijvoorbeeld een schaduwdoek

 

De voordelen van een pergola

Naast het feit dat een rozenboog pergola je kan afschermen van weersomstandigheden, biedt het de volgende voordelen:

  • Voor het bouwen van een pergola kleiner dan 30m2 is geen bouwvergunning nodig
  • Genieten van het buitenleven onder een overkapping
  • Kan overal geplaatst worden, zonder steunmuur
 

Gemakkelijk te bouwen pergola's

Een pergola wordt afgeleverd als een simpel bouwpakket. Met een overzichtelijke handleiding zet u de pergola of rozenboog gemakkelijk zelf in elkaar. U kunt de pergola thuis laten bezorgen of zelf afhalen bij één van onze vestigingen. Schroom niet om contact met ons op te nemen als u nog vragen heeft of kom langs in een van onze vestigingen! Twijfel niet om ook nog even onze blokhutten te bekijken!

Categoriëen