menu

Carport bouwen

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Top

Carport bouwen

Wilt u uw auto beschermen tegen weer en wind? Een carport is de ideale oplossing. Ook fietsen, scooters of tuinbenodigdheden staan droog onder de carport. Goed om te weten is dat zelf een carport bouwen helemaal niet moeilijk is. Steeds meer mensen ervaren de voordelen van een carport. Deze extra ‘garage’ biedt volop ruimte om waardevolle bezittingen te beschermen tegen de grillige Nederlandse weersomstandigheden. Bovendien biedt een carport comfort. Hoe fijn is het om altijd droog in én uit de auto te kunnen stappen! 

 

Carport bouwen

Als u bent overtuigd van het nut en de noodzaak van een carport is het zaak om de beschikbare ruimte op te meten. Controleer daarna of de ondergrond stevig en goed recht is. De volgende stap betreft de materiaalkeuze; wilt u hout of gaat uw voorkeur uit naar aluminium? Heel bepalend voor het aangezicht is ook het dak van de carport. 

Alle soorten en maten

Van Kooten Tuin & Buiten Leven biedt een ruime keuze in carports. Hoewel aluminium de meest gebruikte materiaalsoort is, behoren ook houten carports tot het assortiment. Goed om te weten is dat een aantal van de carports vrijstaand geplaatst kunnen worden. Meer in het algemeen zijn alle denkbare maten mogelijk. Wat betreft het dak kunt u kiezen uit een zadeldak of een gebogen dak. Ook zijn er uitbreidingen – bijvoorbeeld stijlvolle LED spotsets – voorhanden. 

Maatwerk

Zelf een carport bouwen is niet moeilijk. Echter, als uw wensen zich niet zo eenvoudig laten omzetten in een kant-en-klaar bouwpakket, dan is het raadzaam om een deskundige van Van Kooten Tuin & Buiten Leven in te schakelen. Samen met u wordt de situatie geïnventariseerd. Vervolgens ontvangt u geheel vrijblijvend een advies op maat compleet met een offerte

Webshop

Op deze productpagina vindt u meer informatie over een carport bouwen. U bestelt uw carport en bijbehorende materialen snel én eenvoudig via deze pagina. Uiteraard zijn ook op deze artikelen de laagsteprijsgarantie van toepassing. Verder staan wij bekend om de nummer 1 als het om servicevoorwaarden gaat. 

Bekijk ook is onze blokhutten! Voor persoonlijk advies kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Categoriëen