Chaletbouw

Bij het begrip chalet denkt men vaak in eerste instantie aan zo’n fraai houten huisje in de Alpen. Dit beeld roept in elk geval de juiste associatie op; in uw eigen chalet voelt elke vrije dag als een minivakantie. U zult er de luxe van vrijheid in beleven!

Recreatief gebruik
Hoewel de meeste eigenaren van een chalet dit als tweede woning gebruiken, doet een chalet ook wel dienst als gastenverblijf of kantoorruimte. In het laatste geval combineert u de voordelen van dichtbij huis werken met een uiterst aangename werkomgeving. 

Chaletbouw
Overweegt u chaletbouw? Nadat u heeft gecheckt of u voor de bouw een vergunning nodig heeft, is het raadzaam om de ondergrond vlak te maken en te verharden. Hierbij kunt u denken aan beton of bestrating. Verder dient u funderingsbalken te gebruiken. Deze beschermen uw chalet tegen vocht en schimmel, waardoor de levensduur van de woning wordt verlengd.

Stel uw eigen chalet samen
Van Kooten Tuin & Buiten Leven is gespecialiseerd in chaletbouw. Van wolfskap en piramidedak tot modern of een cottage; de variëteit in aangeboden chalets is enorm. Dan zijn er ook nog chalets met een verdieping en veranda. U vindt hier zeker het chalet van uw dromen! Vermeldenswaardig is dat de meeste chalets zijn vervaardigd uit Noord-Europees vurenhout. Desgewenst past u de kleur van het chalet aan op die van de hoofdwoning.

Bestel uw chalet
Op deze pagina vindt u uitgebreide informatie over dit type woning. Eenmaal de keuze voor uw favoriete chalet gemaakt? Dan bestelt u deze gemakkelijk door op het product te klikken. Tijdens het bestellen wordt u meteen geattendeerd op bijbehorende materialen, zoals een vloer, dakgootset of beits. Bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven kunt u rekenen op de laagsteprijsgarantie.

Chaletbouw uitbesteden
Uiteraard behoort het uitbesteden van de bouw van uw chalet ook tot de mogelijkheden. Dan legt u de verantwoordelijkheid in handen van deskundige mensen. Via de site vraagt u heel eenvoudig de meerprijs aan. Vervolgens ontvangt u geheel vrijblijvend een offerte.