Chalets

Van standaard modellen tot maat- en vakwerk voor de realisatie van uw vakantiehuis. Een chalet is een mooie manier om extra leefruimte te realiseren waar u dat wilt: in de achtertuin of op uw favoriete vakantiebestemming.

Vraag het Jaap

Vraag het Jaap Onze Chalet specialist

Mijn tip voor het onderhoud van een chalet

Bekijk mijn tips

Maak het houtwerk regelmatig goed schoon en verwijder vogelpoep, natte bladeren, mos en modder. Zo heeft deze minder kans om in het hout te trekken of schimmel te laten groeien.

Top 10 blokhutten
 1. Tuindeco Blokhut-Chalet Berlijn incl. verdiepingsvloer 490x530 cm
  490x530 cm
  Normale prijs 6.049,00 Speciale prijs 5.038,00
 2. Lugarde Blokhut Cuba 44mm 550x550 cm
  Normale prijs 10.595,00 Speciale prijs 9.720,00
 3. Tuindeco Blokhut Big Lauren 930x400 cm
  930x400 cm
  Normale prijs 9.239,00 Speciale prijs 7.698,00
 4. Tuindeco Blokhut Finn 1040x740 cm + luifel 238 cm
  1040x740 cm + luifel 238 cm
  Normale prijs 28.920,00 Speciale prijs 24.098,00
 5. MEGAAANBIEDING Tuindeco Chalet Kay 595x800 cm
  595x800 cm
  Normale prijs 11.759,00 Speciale prijs 9.798,00
 6. Interflex Chalet Noorwegen 830x731 cm
  830x731 cm
  Normale prijs 59.999,00 Speciale prijs 49.999,00
 7. Interflex Chalet Fjord 520x780 cm
  520x780 cm
  Normale prijs 30.579,00 Speciale prijs 25.485,00
 8. ACTIEPRIJS Chalet Morgenster incl. verdiepingsvloer 600x510 cm
  Normale prijs 8.279,00 Speciale prijs 6.898,00
 9. Lugarde Blokhut Bonaire 44mm B54 - 550x850 cm
  Normale prijs 12.975,00 Speciale prijs 10.815,00

Eerst zien en ervaren Zoek een showroom in de buurt Met 7 showrooms, altijd dichtbij

Klanten aan het woord

 • 4 dagen geleden
  Prima kwaliteit blokhut en goede…

  Prima kwaliteit blokhut en goede afspraken over de levering. Enig minpunt is de beschrijving voor de montage. De wanden worden duidelijk beschreven, maar hoe je het dak moet monteren staat niet beschreven. Ook de montage van de waterafvoer moet je zelf uitzoeken.

  de Graaf
 • 2 weken geleden
  Pluim voor Koos

  Ik werd op een heleboel dingen gewezen, maar niet op het vast zetten van het dak. Daar had ik ook de bijbehorende spullen voor moeten bestellen. Dat wist ik niet en dan sta je toch raar te kijken.

  Linda Zandbergen
 • 3 weken geleden
  Goede voorlichting en correcte levering

  Goede voorlichting en correcte levering

  J & M VvE Beheer
 • 4 weken geleden
  Nadere toelichting is overbodig want de…

  Nadere toelichting is overbodig want de levering en uitvoering van plaatsing is uitstekend verlopen.

  Topkneus
"Echte toppers op het gebied van kwaliteit en montage."

We kunnen van Kooten van harte aanbeleven. Alle materialen zijn echt van topkwaliteit al met al een zeer goede zaak waar u met vertrouwen kunt kopen.

Kees & Ina, Numansdorp

Vragen en antwoorden
Meestgestelde vragen over chalets
Hebben jullie een stappenplan voor het bouwen van een chalet?

Het bouwen van een chalet is voor elke chalet anders. Dit is vooral omdat chalets vaak grotere en ingewikkelder projecten zijn. Natuurlijk is de ondergrond het belangrijkst. Zoek de juiste en een veilige plaats voor uw chalet. Deze grond mag later niet gaan verzakken, dit kan dan weer problemen leveren voor het chalet. Bij elk pakket dat wij leveren is een bouwtekening aanwezig. Wilt u het chalet zelf bouwen en heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Kunnen jullie meedenken in het ontwerp van mijn chalet?

Als van Kooten tuin en buitenleven willen wij graag met u meedenken over uw chalet. Zo hebben wij op onze website een aantal chalets staan, hier kan u wat inspiratie opdoen. Als u een maatwerk wilt kunt u in onze showroom in gesprek gaan met één van onze verkoopadviseurs. Of u kunt ook via de website een formulier invullen met uw aanvraag.

Kan ik chalets bekijken in jullie showroom?

Dat kan zeker! Wij hebben verschillende chalets in onze showrooms staan. Van kleinere chalets tot grotere chalets. Deze chalets zijn ook ingericht zodat u er een beeld bij kan vormen of om inspiratie op te doen.

Hoe werkt jullie montageservice?

Tijdens het verkoopgesprek over uw chalet kunt u aangeven of u ook montageservice wilt. Afhankelijk van hoe groot het chalet wordt, wordt hier een tarief aan doorberekend. Als dit allemaal akkoord is, wordt er met u door de planning contact opgenomen om de montage in te plannen.

Heb je een vergunning nodig voor een chalet?

Als u een chalet wilt plaatsen die in het bestemmingsplan daarvoor aangemerkt zijn, dan kan u die bouwvergunningvrij plaatsen. Zonder deze vergunning mag u een chalet bouwen die niet hoger is dan 5 meter en maf niet groter zijn dan 70 m2. Als u een chalet op een particulier stukje grond gaat bouwen dan kan u informatie halen bij het omgevingsloket. Gaat u op een recreatieterrein bouwen vraag het dan voor de zekerheid even na bij de gemeente.

Uitstekend 8.8 uit 10

Chalets

Ontdek onze prachtige houten chalets en vakantiehuizen, waarvan sommige worden gebruikt in sfeervolle wintersportplaatsen, of natuurlijk in een eigen achtertuin! Onze houten chalets zijn vergelijkbaar met grotere modellen blokhutten en tuinhuizen en zijn gebouwd van kwalitatief hout. Er zijn diverse types beschikbaar, indien nodig op maat gemaakt. Er bestaat een keuze uit diverse constructies, wanddiktes, ramen en deuren. U bepaalt! Een chalet kopen is een mooie manier extra leefruimte en genot te realiseren waar u dat wilt: in de achtertuin of op uw favoriete vakantiebestemming. Een houten chalet kopen met genoeg ruimte en comfort De chalets en vakantiehuizen bieden genoeg ruimte en comfort voor elke gezin, ze zijn daarnaast ook nog eens eenvoudig zelf te monteren. Bent u op zoek naar een uniek vakantiehuis? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Naast onze chalets treft u in ons aanbod diverse aantrekkelijke vakantiehuizen. Eveneens worden onze vakantiehuizen gevormd naar wens. Onze vakantiehuizen zijn praktisch en ruimtelijk. Van groot tot klein, van modern tot authentiek... Bij ons vindt u het allemaal.

Kwaliteits chalets

De kwaliteit van onze chalets is voor ons zeer belangrijk: wij leveren alleen maat- en vakwerk. Daarom gaan onze producten langer mee en kunt u optimaal genieten van uw aanwinst. Ook voor woonhuizen kunt u bij ons terecht. Deel uw ideeën met ons en helpen graag om uw droom vakantiehuis te realiseren. Voor ons aanbod chalets, vakantie/woon huizen, blokhutten en meer informatie kunt u ook gezellig langskomen in onze overdekte showroom. U kunt uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen.

Kwaliteits producten

Naast onze kwaliteits chalets, bieden wij verschillende andere producten met een hoge kwaliteit, zoals een terrasoverkapping, tuinkantoor of een fietsenberging. Mocht u vragen hebben over onze producten, dan kunt u altijd contact opnemen.

Lees meer Lees minder