Profiteer van snelle levertijden! Bekijk hier de voorraad producten

Loungeset Garden Impressions Colorado 3-delig antraciet

Loungeset Garden Impressions Colorado 3-delig antraciet

Loungeset Colorado van Garden Impressions zorgt voor uitstekend comfort in uw tuin, voor de hele familie! Deze prachtige set bestaat uit een ruime hoekbank in L-vorm en een bijzettafel. De loungebank is gemaakt van een aluminium frame met poedercoating in de kleur antraciet en wordt geleverd met zitkussens. De hoezen van de kussens zijn afritsbaar en voorzien van een waterafstotende poedercoating. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken tijdens een onverwachte regenbui! Op de tafel biedt met een oppervlakte van 80x80cm meer dan voldoende ruimte voor al uw hapjes en drankjes.

Lees meer
Normale prijs 1.112,86 Speciale prijs 779,00
Of betaal 16,00 per maand
72 uurs levering
Laagste prijsgarantie

Daarom Van Kooten

 • Advies in 8 echte winkels
 • Specialist in maatwerk
 • Afhalen of thuisbezorgd
 • Laagste prijsgarantie
Kies accessoires voor uw Loungeset Garden Impressions Colorado 3-delig antraciet
   

  Bent u op zoek naar een handige, multifunctionele opbergbox zonder het gebruikelijke onderhoud van een houten opbergbox? Deze Keter Brushwood box is dan echt wat voor u. Deze box heeft een elegante houtlook maar heeft alle voordelen van een kunststof box.

  Lees meer
   

  Bent u op zoek naar een handige, multifunctionele opbergbox zonder het gebruikelijke onderhoud van een houten opbergbox? Deze Keter Ontario box is dan echt wat voor u. Deze box heeft een elegante houtlook maar heeft alle voordelen van een kunststof box.

  Lees meer
   

  Bent u op zoek naar een handige, multifunctionele opbergbox zonder het gebruikelijke onderhoud van een houten opbergbox? Deze Keter Westwood box is dan echt wat voor u. Deze box is gemaakt van een duurzame en weersbestendige hars waardoor deze deck-box gemakkelijk te onderhouden maakt.

  Lees meer
   

  Bent u op zoek naar een handige, multifunctionele berging zonder het gebruikelijke onderhoud van een houten berging? Deze Keter Patio Store is dan echt wat voor u. De berging heeft een elegante houtlook maar heeft alle voordelen van een kunststof berging. Door de breed openslaande deuren en zijn hellende drempel kunt u gemakkelijk rollende prducten in en uit de berging verplaatsen.

  Lees meer
   

  Bent u op zoek naar een handige, multifunctionele berging zonder het gebruikelijke onderhoud van een houten berging? Deze Elite Store is dan echt wat voor u. De berging heeft een elegante houtlook maar heeft alle voordelen van een kunststof berging. Tevens zijn de wanden van deze berging gemakkelijk overschilderbaar.

  Lees meer
   

  Bent u op zoek naar een handige, multifunctionele berging zonder het gebruikelijke onderhoud van een houten berging? Deze Keter High Store is dan echt wat voor u. De berging heeft een elegante houtlook maar heeft alle voordelen van een kunststof berging.

  Lees meer

  Bent u op zoek naar een handige, multifunctionele berging zonder het gebruikelijke onderhoud van een houten berging? Deze Keter Grande Store is dan echt wat voor u. De berging heeft een elegante houtlook maar heeft alle voordelen van een kunststof berging.

  Lees meer
Gekozen accessoires
Prijs hoofdproduct
Normale prijs 1.112,86 Speciale prijs 779,00
Prijs gekozen accessoires 0
Prijs incl. gekozen accessoires
Of bedrag per maand 16,00
Specificaties
ArtikelnummerGI80200FG
Aantal banken1 bank
Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen" bedrag kan verlaagd worden wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.
Contante betalingen
€ 0,00
Contante waarde zaak/goed
€ 779,00
Totale krediet bedrag
€ 779,00
Jaarlijks kostenpercentage
9,90%
Debet rentevoet op jaarbasis (vast)
9,90%
Termijnbedrag
€ 16,35
Duur kredietovereenkomst
60
Totale door de consument te betalen bedrag
€ 981,00
Waarmee kunnen wij u helpen?