menu

Houten sauna

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Top

Houten sauna

Droomt u van een houten sauna in uw tuin? Als u eraan denkt, voelt u mogelijke stress en dagelijkse beslommeringen al van u afglijden. Bovendien is regelmatig gebruik van een sauna gewoon goed voor de gezondheid. Zet uw droom nu om in een daad!

Herboren uit de sauna

Het effect van de sauna laat zich als volgt uitleggen; de hoge temperatuur zorgt ervoor dat de huidporiën zich openen. Als natuurlijke reactie van het lichaam om middels verdamping af te koelen, zal de saunabezoeker gaan zweten. Dit proces zorgt er weer voor dat de afvalstoffen, die in het lichaam zijn opgeslagen, worden afgevoerd. Menigeen komt als herboren uit de sauna!

Diverse houten sauna's

Bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven kunt u kiezen uit diverse houten sauna’s. Naast de welbekende buitensauna’s zijn er ook zogenaamde barrelsauna’s. Door zijn specifieke omvang beleeft u in een barrelsauna mogelijk nog meer sfeer! De sauna’s zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Verder kunt u variëren met het aantal en de positie van de ramen. Vermeldenswaardig is dat alle sauna’s zijn vervaardigd uit Scandinavisch vurenhout.

Houtkachels

Is de kachel in uw houten sauna aan vervanging toe? Bij ons slaagt u ook voor een nieuwe houtkachel. Afgestemd op de oppervlakte van uw sauna kiest u de juiste kachel. Naast de klassieke zwarte houtkachel is er ook nog een RVS gekleurde variant in het assortiment opgenomen. Maak uw bestelling compleet met een saunaset, bestaande uit een emmer, opgietlepel, thermometer en zandloper.

De voorpret kan beginnen

Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van alle houten sauna’s. De sauna van uw keuze bestelt u snel én eenvoudig via de webshop. Wenst u een sauna op maat, dan kunt u via de website een aanvraag indienen. Laat die voorpret vandaag nog beginnen.

Bekijk ook is onze blokhutten! Voor persoonlijk advies kunt u altijd contact met ons opnemen.

Categoriëen