Nu tijdelijk 10% korting op alle Verasol-veranda's!

Bevestigingsmaterialen

14 van 14 producten
Sort Descending
14 van 14 producten
Sort Descending

Constructie hout met onze bevestigingsmaterialen

Goed hout is de basis van elke stevige constructie in uw tuin. Uw zelfgebouwde tuinhuis komt natuurlijk het beste tot zijn recht met kwalitatief Lariks/Douglas hout of duurzaam hardhout. Bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven bieden we hiervoor een divers assortiment aan van verschillende houtsoorten timmerhout om de constructie te bouwen die u wilt. Maar om uw hout bouwwerk af te maken, zijn bevestigingsmaterialen uiteraard een onmisbaar onderdeel. Wij hebben alle bevestigingsmaterialen in huis om het zelfgebouwde houten tuinhuis of schutting te realiseren. Dankzij onze expertise als marktleider op het gebied van houten tuinhuizen en blokhutten selecteren wij de beste bevestigingsmaterialen voor uw constructie van hout. Van RVS schroeven tot fundatie poeren! Met onze materialen bent u verzekerd van een duurzaam, stevig bouwproject.

Schroeven voor uw hout constructie

Om te beginnen zijn er natuurlijk de constructieschroeven. Onze pfs+ schroeven met flenskop en TX opname is ideaal voor houten constructies zoals houtskeletbouw en carports. De grote kop zorgt voor een zeer hoge doortrekweerstand, en de grove draad met speciale snijpunt dringt zelfs gemakkelijk door hardhout. Voor minder kans op splijten zijn er de spaanplaatschroeven voorzien van een voorsnijpunt.

Verschillende soorten bevestigingsmaterialen

Verder zijn er diverse soorten L-beslag voor een sterke bevestiging van alle denkbare verbindingen. Met keuze tussen standaard, geel verzinkt of RVS bepaalt u zelf de duurzaamheid van het beslag, en door de vaste schroef monteert u het op een robuuste en eenvoudige manier. Het beslag is ideaal voor de bevestiging van schuttingen, daken, balken, en wanden. Wilt u deuren of ramen installeren? Dan bieden we hengen en duimen aan die u zelf eenvoudig kunt aanbrengen. Voor een completer pakket hebben we poort- en deurbeslag die ook specifiek bij onze schuttingen geleverd kunnen worden.

Bevestigingsmaterialen voor uw bouwproject

Als laatste zijn er verschillende bevestigingsmaterialen om uw bouwproject stevig aan de grond te houden. Zowel poeren, paalvoethouders en betonbanden zijn zeer geschikt om bijvoorbeeld uw veranda een extra sterke bevestiging te geven. Wij realiseren ons namelijk dat een robuuste, veilige constructie erg belangrijk is. Daarvoor bieden wij graag een zeer divers assortiment aan!

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?