menu
menu

Kweektafel

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Top

Kweektafel

Kweektafel & Broeikas

Met de kweektafels Fresh Table & Urban Grower kunt u kweken op uw balkon of terras. Hiermee kweekt u schoon, op stahoogte en heeft u verse groente en kruiden altijd binnen handbereik.

Fresh Table

De Fresh Table bestaat uit een solide constructie van vurenhout uit goed beheerde bossen. Dit hout is gecertificeerd en verduurzaamd met gekookte lijnzaadolie, een natuurlijk en gifvrij conserveringsmiddel. De tafel is voorzien van een handig werkplateau en lattenrek voor het opbergen van kweekbenodigdheden. In de bak, geschikt voor ongeveer 150 liter grond, wordt een meegeleverde gronddoek aangebracht wat de uitspeling van grond tegengaat en overtollig regenwater doorlaat.

Urban Grower

De Urban Grower 100 brengt luxe en kweekcomfort op balkon of terras. Met deze tuinkas kweekt u op stahoogte. Zodra het gewas is gegroeid en de periode van (nacht)vorst voorbij is, tilt u het kozijn met ramen er af en heeft u een verhoogde kweekbak. Optioneel is een set à 4 wielen leverbaar voor eenvoudige verplaatsing.

Kwaliteit en duurzaamheid
De Urban Grower wordt gemaakt van eikenhout, verkregen uit goed beheerde bossen en heeft ruiten van 3mm veiligheidsglas. Standaard wordt een sterke waterdoorlatende hoes meegeleverd ter bescherming van het hout en tegen het uitspoelen van de grond. 

Er zijn nog meerdere tafels dan deze leverbaar, dus scroll gerust door ons assortiment en neem bij vragen contact met ons op!

 

 Bekijk hier ook de overige producten op blokhutvillage!