menu

Patiokassen

Filters
Winkelen per
Winkelmogelijkheden
  • Prijs
Bekijken als Rooster Lijst
2 van 2
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Patiokas Grow Station Royal Well - 76,5x39,5x101,5 cm
    Normale prijs 195,00 Speciale prijs 159,00
  2. Patiokas Rosemary's Choice Royal Well - 76x59x110 cm | Tijdelijk in prijs verlaagd! OP=OP
    Normale prijs 169,00 Speciale prijs 139,00
Bekijken als Rooster Lijst
2 van 2
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Top

Patiokassen

Patio & Broeikassen

Cherry Tomato

Dit is de allerkleinste foliekas! Dit model is uitermate geschikt voor plaatsing op terras, balkon of patio. De onderzijde van de Cherry Tomato bestaat uit een grondzak, geschikt voor 100 liter grond, waarin het frame wordt geplaatst. De frisgroene gewapende foliehoes is UV-bestendig en laat een diffuus groeilicht door. De foliehoes is voorzien van 1 oprolbare ritsopening, voorzien van een clipsluiting.

Corn Salad

Deze tuinkas biedt met ruim 1,5 m2 oppervlakte veel kweekgemak tegen een voordelige prijs. De Corn Salad is geschikt voor het kweken in volle grond, dicht bij huis of in de moestuin. In deze foliekas zijn de gewassen goed toegankelijk door de oprolbare ritsopeningen en beschermd tegen wind, hagel, nachtvorst en ongedierte.

Apple Mint

De Apple Mint is een patio-foliekas die uitermate geschikt is voor het kweken dicht bij huis, op het balkon, terras of gewoon in de tuin. Voor optimaal gebruiksgemak is de Apple Mint voorzien van een grote oprolbare ritsopening en worden de drie stalen kweekschappen standaard meegeleverd.
 

 Bekijk hier ook de overige producten op blokhutvillage!

Categoriëen