Finse Kota

Finse Kota's zijn geïnspireerd op de traditionele tenten van rendierhouden en zijn dankzij hun sfeervolle uiterlijk en ontwerp breed inzetbaar. Een Finse Kota voor gebruik als tuinhuis, sauna of opslagruimte in de tuin bestelt u hier tegen de scherpste prijs.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Authentieke Finse Kota

Finse Kota's zijn gebaseerd op de vroegere tenten van rendierhuiden van de oorspronkelijke Scandinavische bewoners. Tegenwoordig zijn Kota's in hout uitgevoerd, maar hebben nog steeds hetzelfde model en de fantastische eigen uitstraling. De Finse kota's hebben nammelijk een traditonele 6-, 8- of 10-hoekige vorm. Deze vorm is kernmerkend voor de Finse Kota.

Finse Kota op allerlei manieren inzetbaar

Finse Kota's zijn zeer geschikt om op iedere gewneste manier te gebruiken. Ze zijn leuk als tuinhuis, opslag, sauna of traditionele grill Kota waarin je gezellig kunt eten. De Kota's zijn standaard uitgevoerd met houten banken aan de binnenzijde. Aan de binnenzijde is genoeg plek voor 8 tot 10 mensen om te genieten van de Finse Kota als sauna of om heerlijk in te grillen.

Kortom, de Finse Kota is de ideale aanvulling aan uw tuin om gezellig met vrienden en familie bij elkaar te komen!

De beste Finse Kota kiezen

In ons assortiment vindt u verschillende modellen Finse Kota's die ieder hun eigen kenmerken hebben. Naast dat de Kota's een eigen kleur hebben kunt u er natuurlijk ook voor kiezen uw Kota in de gewenste kleur te verven.

Kies de Finse Kota van de gewenste grootte en in de gewenste stijl. Uiteraard zijn onze Kota's te bestellen met alle gewenste opties en accessoires. Denk aan een authentieke rendierhuid om de echte Finse sfeer in de Kota te brengen.

Finse Kota kopen

Bent u enthausiast over de zeer sfeervolle Finse Kota's en heeft u zo'n gezellige Kota gevonden die perfect in uw tuin past en aan al uw eisen voldoet? Bestel hem hier dan gemakkelijk online en laat hem gratis thuisbezorgen. Het geheel wordt bezorgd als bouwpakket en dient door u op locatie in elkaar gezet te worden. 

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?