GRATIS 2 blikken beits t.w.v. €120 bij aanschaf van een actieblokhut!

Hillhout-Living overkappingen

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Zelf uw overkapping opbouwen? Bekijk hier ons uitgebreide stappenplan als voorbeeld hoe u zelf een overkapping monteert.

Moderne houten overkappingen van Hillhout Living

Het hele jaar door genieten van uw tuin? Een houten overkapping geeft u de kans zowel zomers als in de winter heerlijk buiten te leven. Met de sfeervolle terras- en tuinoverkappingen van Hillhout heeft u een beschutte en comfortabele zithoek voor elk seizoen. Creëer nu ook uw droomplek in de tuin met een houten overkapping.

Smaakvol & natuurlijk design

Een terras verbindt uw indoor woongenot met het sfeervolle buitenleven. Niet zo vreemd dat u dan ook hoge eisen aan het design van uw overkapping stelt. Onze houten overkappingen zijn gemaakt van natuurlijke, robuuste materialen, waardoor de ze een eenheid vormen met uw woning en tuin. Een Hillhout terras -of tuinoverkapping past zowel in een klassieke, landelijke als moderne tuin. Iedereen kan dus genieten van het rustieke buitenleven gecombineerd met modern comfort. 

Ontwerp de ideale overkapping

Hillhout Living Modulair geeft u de mogelijkheid om optimaal van uw tuin te genieten. Onze overkappingen zijn van hoge kwaliteit en komen in verschillende soorten en maten. U kunt kiezen voor een vrijstaande open terrasoverkapping, maar met de losse Hillhout wandelementen, gemaakt van duurzaam geïmpregneerd Noord-Europees vurenhout, creëert u uw eigen unieke terrasoverkapping.

De houten wandelementen zijn beschikbaar in vier varianten: volledig gesloten, met klein bovenraam, met groot raam of bedekt met shutters. Liever een vrij zicht op uw tuin? Kies dan voor een laag veranda hekje. Creëer uw eigen houten overkapping afgestemd op uw tuin en specifieke wensen.

Alle overkappingen zijn voorzien van een licht schuin aflopend dak met waterdichte EPDM dakbedekking, zodat regenwater veilig wordt afgevoerd en geen dakgoot nodig is.

Zelf monteren of laten doen?

De Hillhout Living Modulair overkapping wordt geleverd als bouwpakket met bevestigingsmaterialen. De bijbehorende staanders zijn gemaakt van verlijmd hout. Hierdoor is het hout watervast en trekt het niet krom of vertoont het vrijwel geen scheuren. U kunt de kapschuur zelf in elkaar zetten of voor een kleine meerprijs laten monteren door een deskundige medewerker.

 

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?