menu
menu

Klantbeoordelingen Aantal beoordelingen: 2726

Uitstekend

Filter op:

 • Sharon (Amersfoort)
  15-02-2020
  Wij hebben een Lugarde blokhut met luifel (overkapping) aangeschaft via Van Kooten in Amersfoort. Vanwege onze wensen konden we nergens een standaard model vinden naar onze smaak. Adviseur Koos Dey heeft met ons meegedacht over de moderne uitstraling van het geheel, goed geluisterd naar onze praktische gebruikswensen, zonder de prijs-kwaliteit uit het oog te verliezen. Aan huis is alles nauwkeurig ingemeten, uitgetekend en uiteindelijk in 2 dagen keurig geplaatst door professionele timmermannen. Er staat nu een mooi en robuust bouwwerk op maat waar we vele jaren plezier van gaan hebben. Zowel in de winter als zomer kunnen we nu heerlijk zitten en genieten van het buitenleven in onze eigen tuin.
 • F.W.van Dijk
  11-02-2020
  Prachtig resultaat met een perfecte service! Deze mannen ontzorgen je compleet en klant is koning!
 • H. Koenen
  09-02-2020
  Ik heb een eenvoudig tuinhuisje gekocht, met een expliciete afspraak over een afwijkende deur en raampartij. Alles werd correct geleverd, behalve die raam/deur, die ineens niet in die maat te leveren is, terwijl levering daarvan diverse malen via e-mail is bevestigd. Een tegenvaller na de positieve contacten.
 • A. De Gelder
  07-02-2020
  Goed advies en begeleiding, tot dusver alles perfect verlopen.
 • J.J.
  07-02-2020
  De overkapping staat! Ziet er mooi uit. De communicatie met Van Kooten is prettig, de medewerkers zijn vriendelijk, alles is op tijd en conform de opdracht geleverd, kortom prima.
 • Fam. De Leeuw
  06-02-2020
  Goede en duidelijke offerte en een prima afhandeling. Een perfect afgewerkte schuur en prima geplaatst binnen de afgesproken tijd
 • H. Klootwijk
  06-02-2020
  De voorlichting en de adviezen waren goed. kunt rekenen op de gemaakte afspraken en een klantvriendelijke benadering.
 • Cornelis Groenenberg
  06-02-2020
  Perfect geplaatste overkapping
 • F.H. van der Woerd
  06-02-2020
  We zijn er voor de tweede keer goed geslaagd. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel evenals meedenken. Super snelle levering. TOP!!
 • Temmerman
  06-02-2020
  perfecte levering en montage met 1 minpunt . Er werd gevraagd naar een vlakke ondergrond , wat dan ook aanwezig is .Het tuinhuis is gemonteerd op speciale onderlatten op jullie aanraden . Het is spijtig dat er onder die latten geen dichting voorzien is om na slagregen het wataer tegen te houden om onder die lat binnen te komen in het tuihuis . dit is voor mij een negatief punt aangezien er voor 1000€ montagekosten dit wel mocht voorzien zijn . nogmaals tevreden van het tuinhuis maar met 1 negatief punt dat mij problemen bezorgt .