Profiteer van onze ongekende Showroom Opruiming in Velp (NL) en Waarschoot (BE)! Wees er snel bij want OP=OP!

Klantbeoordelingen

Aantal beoordelingen: 3506
Uitstekend
Filter op:
 • Nono van Es
  24-09-2023
  Het korte verhaal. Er is voor mij meegedacht, ontworpen, getekend, veranderd, besteld, bezorgd en in elkaar gezet. Na de plaatsing moest de schuur zich"zetten", waarna klemmende deuren werden goed gehangen. Alles met onvermoeibaar enthousiasme en inzet. Betalen in delen tijdens het proces. Elke stap met begeleidend schrijven met voorwaarden, en benodigde informatie. Natuurlijk gaan er in een proces ook dingen niet zoals gepland, en als dat gebeurt, werken ze zich het snot voor de ogen om alles weer recht te trekken. Ik ben heel blij dat ik bij van Kooten heb gekocht. Niet alleen voor alle service, de scherpe prijzen of de prima kwaliteit, maar ook voor nét de persoonlijke extra touch. Ik hoop dat iedereen die hier koopt net zo tevreden en blij zal zijn als ik.
 • Amir Gholami
  22-09-2023
  Everything was perfect, material same as expected Delivery was on time! And the installation guide is good, but still could be better.
 • D de Man
  21-09-2023
  Eenvoudige site, waardoor je gemakkelijk kan bestellen. De bezorgkosten vielen heel erg mee. Dit gecombineerd met een vriendelijke bezorger die het pakket met een pompwagen tot de voordeur kon brengen heeft mij positief verrast. Het was uitpakken, in elkaar zetten en genieten. De kwaliteit is ook goed. Staat nu ongeveer een half jaartje naar tevredenheid (Lounge set). Een aanrader.
 • Dick De Groote
  20-09-2023
  Wat je besteld krijg je een altijdcomp
 • matthias
  20-09-2023
  Correct bedrijf, goede afspraken, vlotte communicatie en de geleverde goederen zijn van kwaliteit.
 • Ellen De Jong
  20-09-2023
  prijs kwaliteit verhouding is prima netjes bezorgd
 • C. Van Klooster
  20-09-2023
  Zoals altijd goede en snelle service en fantastische kwaliteit. Was super snel thuisbezorgd.
 • Martien
  20-09-2023
  Voor losse producten, zoals container kasten en tuinhout, is het online goed zaken doen en goed geregeld. Echter als je daarvoor naar een showroom gaat is er weinig te zien en wordt je aan je lot overgelaten en moet het zelf maar uitzoeken.
 • heer Evert in den Berken
  19-09-2023
  Komt afspraken goed na. Pakket was compleet en goed materiaal. Duidelijke instructie bijgevoegd.
 • F Stevens
  19-09-2023
  Het heeft door de corona wat langer geduurd dat de blokhut geleverd werd, maar we werden van alles goed op de hoogte gehouden, en de levering ging daarna prima. We zijn heel blij met de blokhut. We zitten vaak onder de overkapping heerlijk te relaxen. Afgelopen kerst hebben we heerlijk onder de overkapping kunnen barbecuen met familie.
Kan ik u helpen?