menu

Speeltoestellen/Huisjes

Bekijken als Rooster Lijst
4 van 4
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. SUPERDEAL! Speelhuisje Hans & Grietje
  Normale prijs 799,00 Speciale prijs 449,00
 2. Pipowagen/Zigeunerwagen 505x240 inclusief veranda
  Normale prijs 3.839,00 Speciale prijs 3.198,00
 3. Skelter robuust groot NR507
  Normale prijs 350,00 Speciale prijs 175,00
 4. Pipowagen met deur aan de zijkant 240x505 cm
  Normale prijs 3.959,00 Speciale prijs 3.298,00
Bekijken als Rooster Lijst
4 van 4
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Speeltoestellen/Huisjes

Kindervillage sale

Als u kinderen heeft is het leuk als er in de tuin een speelhuis staat. Zodoende kunnen zij zich de hele dag in de tuin vermaken terwijl u even andere belangrijke dingen kunt doen. Bovendien is het goed als de kinderen even buiten zijn. Even buiten een fris luchtje scheppen in plaats van hangen voor de televisie, of de hele dag in de weer zijn met de Playstation. Dan is het een beter plan om in een speelhuis te spelen. Nu bij Blokhutvillage, de kindervillage sale! Allemaal mooie kinderproducten in de kindervillage sale!

Een speelhuis met glijbaan

Een glijbaan is een vast onderdeel in een speeltuin. Bij van Kooten Tuin en Buitenleven zit u ook goed voor een speelhuis met glijbaan en trap. Dit uitgebreide speelhuis is zeer interessant voor mensen met kinderen die ergens wonen zonder speeltuin in de buurt. Met dit product wordt het makkelijk om een oogje in het zeil het houden. Zonder een speelhuis wordt dit lastiger. Speelhuizen nu te vinden in de kindervillage sale!

Uw speelhuis gratis thuisbezorgd

De meeste speelhuizen worden gratis bij u thuisbezorgd. Dat is een service van het huis. Er zijn echter en aantal modellen waar dit niet zeker van is. Neem daarom contact met ons op als u hier nog vragen over heeft. Wij staan u graag te woord over onze mooie speelhuizen.

 Bekijk hier ook de overige Sale producten op blokhutvillage! Wellicht ziet u een mooie blokhut aanbieding.

Categoriëen