Speeltoestellen & speelhuisjes

6 van 6 producten
Sort Descending
 1. Speeltoestel Crazy Climber
  Speeltoestel Crazy Climber
  825,00
  of betaal 17,- per maand
 2. Zandbak met bankdeksel
  Zandbak met bankdeksel
  Geïmpregneerd Vurenhout
  75,95
  of betaal 2,- per maand
 3. Speelhuisje Wende
  Speelhuisje Wende
  300,00
  of betaal 6,- per maand
 4. Speelhuisje Marii 235x310 cm
  Speelhuisje Marii 235x310 cm
  1.349,00
  of betaal 28,- per maand
6 van 6 producten
Sort Descending

Kindervillage sale

Als u kinderen heeft is het leuk als er in de tuin een speelhuis staat. Zodoende kunnen zij zich de hele dag in de tuin vermaken terwijl u even andere belangrijke dingen kunt doen. Bovendien is het goed als de kinderen even buiten zijn. Even buiten een fris luchtje scheppen in plaats van hangen voor de televisie, of de hele dag in de weer zijn met de Playstation. Dan is het een beter plan om in een speelhuis te spelen. Nu bij Blokhutvillage, de kindervillage sale! Allemaal mooie kinderproducten in de kindervillage sale!

Een speelhuis met glijbaan

Een glijbaan is een vast onderdeel in een speeltuin. Bij van Kooten Tuin en Buitenleven zit u ook goed voor een speelhuis met glijbaan en trap. Dit uitgebreide speelhuis is zeer interessant voor mensen met kinderen die ergens wonen zonder speeltuin in de buurt. Met dit product wordt het makkelijk om een oogje in het zeil het houden. Zonder een speelhuis wordt dit lastiger. Speelhuizen nu te vinden in de kindervillage sale!

Uw speelhuis gratis thuisbezorgd

De meeste speelhuizen worden gratis bij u thuisbezorgd. Dat is een service van het huis. Er zijn echter en aantal modellen waar dit niet zeker van is. Neem daarom contact met ons op als u hier nog vragen over heeft. Wij staan u graag te woord over onze mooie speelhuizen.

Bekijk hier ook de overige Sale producten op blokhutvillage! Wellicht ziet u een mooie blokhut aanbieding.

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?