Scoor nu €150,- extra voordeel op geselecteerde blokhutten en veranda's met code VOORDEEL150

Santander financiering

Santander Financiering Uw aankoop doen door middel van financiering
Wilt u bij uw droomaankoop niet direct al uw spaargeld opmaken of wilt u uw aankoop verrijken met net die extra optie? Bij van Kooten Tuin & Buiten Leven kunt u uw aankoop op een verantwoorde en betrouwbare manier financieren. U koopt nu maar betaalt per maand. Maak uw droom dus vandaag al waar!

Let op! Geld lenen kost geld.

Wat houdt deze betaalservice in?
De betaalservice is een niet-doorlopend goederen krediet van maximaal € 12.500,- euro. Na de looptijd heeft u het totaalbedrag afgelost en wordt de lening gesloten en afgemeld bij het BKR.  Er wordt, naast de vaste looptijd van 60 maanden een vast rentetarief afgesproken van 9,9% en een vast maandbedrag. Zo weet u bij het afsluiten van de financiering altijd precies waar u aan toe bent.

Wat zijn de voordelen van deze betaalservice?
- U koopt nu maar betaalt per maand
- U weet precies waar u aan toe bent
- Een vaste looptijd, een vast rentebedrag en een vast maandbedrag
- Na 60 maanden heeft u de volledige financiering afbetaald.
- Producten lenen zich voor renteaftrek, waardoor netto rentekosten aanzienlijk lager kunnen worden.

Hoe kan ik de financiering aanvragen?
Op dit moment kunt u de betaalservice alleen aanvragen in de showrooms.

Vraag er naar bij uw verkoopadviseur in één van onze showrooms. Let op: voor een aanvraag dient u de volgende documenten mee te nemen: 

  • Loonstrook van één volledige maand (de afgelopen maand)
  • Bankafschrift van één volledige maand met hypotheek/huurbedrag (de afgelopen maand)
  • Bankafschrift van één volledige maand met inkomen (de afgelopen maand)
  • Bankpas (of meerdere bankpassen, bij meerdere rekeningen)
  • Paspoort of ID-bewijs
  • Mobiel bankieren app (met aantonen van woonlasten, salarisbijschrijving, etc.)


Wat is de looptijd van de financiering?
Wij bieden alleen de looptijd van 60 maanden aan. U kunt wel vervroegd boetevrij aflossen. Neem hiervoor contact op met de Klantenservice van Santander op telefoonnummer 030-6388100. Aan het einde van de looptijd heeft u altijd de volledige financiering afgelost.

Moet ik rente betalen en hoe hoog is de rente?
Ja, u betaalt rente namelijk 1% per maand, dat is 12% per jaar.                

Extra voordeel!
Onze producten lenen zich voor renteaftrek, waardoor uw rentekosten aanzienlijk lager kunnen worden. U kunt voor meer informatie over de renteaftrek contact opnemen met uw boekhouder of accountant.

Hoeveel geld kan ik lenen?
U kunt tot een bedrag van maximaal € 12.500,- euro een financiering afsluiten. Als het aankoopbedrag hoger is, dan dient u het restbedrag te betalen bij levering.

Hoe wordt de financiering geregeld?
U sluit via Van Kooten Tuin & Buiten Leven een lening af bij Santander Consumer Finance.

Aan wie betaal ik en wanneer?
Santander incasseert maandelijks automatisch het vastgestelde maandbedrag op de eerste dag van iedere maand.  De eerste betaling vindt plaats na levering van uw bestelling op de eerste dag van de volgende maand.

Waar moet ik terecht bij vragen?
Voor vragen rondom de financiering kunt u terecht bij de klantenservice van Santander op telefoonnummer 030-6388100. Van Kooten Tuin & Buiten Leven treedt slechts op als bemiddelaar en kan u daarom inhoudelijk niet adviseren. 

Disclaimer
De informatie met betrekking tot deze alternatieve betaalwijze is met zorg samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat de informatie, berekeningen en (termijn)bedragen niet altijd juist worden weergegeven. Van Kooten Tuin & Buiten Leven behoudt zich ten alle tijde het recht voor om orders te weigeren, dan wel aan te passen of stuksprijzen / maandprijzen aan te passen. Bij dergelijke aanpassingen heeft de klant het recht om de order kosteloos te annuleren.

 * Een (niet-)doorlopend kredietaanbod van Santander Consumer Finance. Toetsing en registratie BKR. Bekijk hier de algemene voorwaarden. Van Kooten Tuin & Buiten Leven treedt op als vrijgestelde bemiddelaar van Santander. Van Kooten Tuin en Buiten Leven en Santander geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

Kan ik u helpen?