Schuttingen

Van robuuste houten schuttingen tot natuurlijke tuinschermen. Voor elke type look kunnen wij een passende schutting leveren, zodat u ongestoord van uw tuin kunt genieten.

Top 10 blokhutten
 1. PRIJSKNALLER Tuinscherm Erica H180xB180 cm
  H180xB180 cm
  Normale prijs 59,95 Speciale prijs 49,95
 2. AANBIEDING Tuinscherm Maastricht H180xB180 cm
  H180xB180 cm
  Normale prijs 44,95 Speciale prijs 37,50
 3. TOP AANBIEDING Tuinscherm Enschede H180xB180 cm
  H180xB180 cm
  Normale prijs 83,95 Speciale prijs 69,95
 4. MEGA-ACTIE Tuinscherm Kampen hardhout H180xB180 cm
  H180xB180 cm
  Normale prijs 149,00 Speciale prijs 124,00
 5. Schuttingpaneel Aluminium Composiet 200x180 cm
  Normale prijs 659,00 Speciale prijs 550,00
 6. Schuttingpaneel Aluminium Polycarbonaat 200x180 cm
  Normale prijs 479,00 Speciale prijs 399,00
 7. Tuinscherm composiet 'Basic' antraciet 180x180 cm
  180x180 cm
  Normale prijs 180,00 Speciale prijs 149,00
 8. Tuinscherm composiet 'Design' bruin aluminium-frame 180x180 cm
  180x180 cm
  Normale prijs 235,00 Speciale prijs 189,00
 9. Tuinscherm Saalbach H180xB180 cm
  H180xB180 cm
  Normale prijs 107,95 Speciale prijs 89,95

Eerst zien en ervaren Zoek een showroom in de buurt Met 7 showrooms, altijd dichtbij

Klanten aan het woord

 • 1 weken geleden
  Heel fijn bedrijf van bezoek aan…

  Heel fijn bedrijf van bezoek aan showroom tot het plaatsen van de blokhut uitstekend geholpen Plaatsen blokhut door vakman en precies zoals afgesproken ; fantastisch werk geleverd. Ik kan iedereen dit bedrijf van harte aanbevelen. Verdient een 10 met een griffel Zojuist is de monteur weggereden en is de blokhut geplaatst. Mijn oprechte dank voor het geleverde vakwerk van: Klussenbedrijf van Wagensveld uit Woudenberg Deze Heer stond op de afgesproken tijd van 7uur voor de deur en is direct begonnen met de montage; Alles is door hem tot in de puntjes afgewerkt en afgehandeld. Echt een vakman !!!!! Waardering ook voor uw bedrijf voor het sturen van zo een bekwaam iemand en de gehele afhandeling Van begin tot eind. Het was mijnerzijds een genoegen om met U zaken te doen. Hoogachtend: P.Corver

  Peter
 • 2 weken geleden
  Een supermooi tuinhuis alleen jammer…

  Een supermooi tuinhuis alleen jammer dat de vloer niet zo goed was

  H. Verkooyen
 • 3 weken geleden
  Uitbreiding van Fazenda das Papoilas onder de Portugese zon!

  Enige jaren geleden bestelde we bij Van Kooten een speelhuisje voor onze kinderen. Gezien we toen zeer tevreden waren over de prijs/kwaliteit zijn we ook nu overgegaan tot de bestelling van 2 pipowagens en een tuinhuis. Gezien we deze nodig hadden voor ons buitenverblijf in Portugal was er toch iets meer communicatie nodig dan normaal. Alles verliep echter ontzettend vlot en we zijn erg tevreden over de ontvangen pakketten

  Femke Naudts
 • 3 weken geleden
  Vlotte bestelling en levering

  Vlotte bestelling en levering. Perfecte levering op afgesproken datum en uur. Er was wel een raam stuk. Via vast aanspreekpunt link gekregen om nieuwe te bestellen. Kosten worden terugbetaald.

  Kris Gilops
"Van Kooten gaat net iets verder waar andere stoppen!"

"Van Kooten Tuin en Buitenleven, écht een bedrijf met vriendelijke meedenkende medewerkers, die van meerwaarde zijn voor de klant. Wij hebben in 2018 een prachtige Veranda en schuur geleverd gekregen, met advies op maat! Ook kon een door ons verkeerd uitgezocht en geleverd Lounge-set zonder enig probleem vervangen worden. Van Kooten gaat net iets verder waar andere stoppen!”

- Fam. Van der Kooij

Vragen en antwoorden
Meestgestelde vragen over schuttingen
Welke soorten palen kan ik kiezen?

Er zijn verschillende soorten palen die u kunt kiezen. U kunt bij ons kiezen uit ronde palen, (scherm)planken, matten, betonnen stapelplaten. Standaard bieden wij plankenschermen van vuren, hardhout, Douglas, composiet en grenen. Voor extra stevigheid kunt u ook kiezen voor de hardhouten schutting Welke soort paal u neemt hangt af van welk structuur u in uw schutting wilt. Mocht de paal er niet tussen staan die u zoekt, neem dan contact met ons op. Dan gaan wij onze best voor u kunnen doen.

Welke type materialen verkopen jullie?

Wij verkopen vrij veel schillende type materialen voor schuttingen. Zoals hardhout, Douglas, grenen, composiet en natuurlijke schuttingen. U kunt de hele samenstelling van uw schutting zelf maken. Door het FSC-keurmerk kunt u zien dat ze bijdragen aan een verantwoord bosbeheer. Wilt u er liever met een verkoopadviseur over praten? Dan staan wij voor u klaar.

Verkopen jullie ook onderhoudsvrije schuttingen?

Wij verkopen het meest duurzame houtsoort, hardhout. Hardhout is een sterke en stevige houtsoort, die met gemak natuurlijke elementen doorstaat. Hardhout is daarbij ook nog eens onderhoudsvrij. Een andere onderhoudsvrije schutting is de aluminium schutting. Deze schuttingen bieden meer privacy en ze gaan ook langer mee dan hout of zelfs hardhout.

Welke regels zijn er m.b.t. het plaatsen van een erfscheiding?

Wilt u een schutting plaatsen dan zijn er een aantal regels aan verbonden. Mogelijk gelden er wel andere of extra regels in uw gemeente. Mocht u het niet zeker weten, vraag het dan even na bij uw gemeente. Bij een gemeenschappelijk schutting mag u doen wat u wilt met uw kant. Staat de schutting op de grond van de buren, dan dient u het wel te vragen. Een schutting achter of naast het huis mag niet hoger zijn dan 2 meter. Voor het huis geldt een maximale hoogte van 1 meter. Er geldt geen maximale hoogte voor heggen, een heg of boom daarentegen mag niet te dicht bij de erfgrens staan. Er mag geen raam of deur in de schutting gemaakt worden.

Hebben jullie een stappenplan voor het zetten van een schutting?

Begin altijd met het gelijk maken van de scheiding waar de schutting komt te staan. Kiest u voor een verticale planken schutting dan kunt u zelf bepalen hoelang deze doorloopt. Voor een verticale schutting heeft u één hoekpaal nodig, voor horizontale is dit nodig voor beide zijdes van de plank. Deze palen dient u als eerste te monteren. Daarna gaat u verder met de planken om deze tussen de basis palen te monteren.

Kan ik een schutting door jullie laten monteren?

Ja dit is zeker mogelijk. Dit dient u wel vooraf aan te geven, zodat wij de montage in kunnen plannen. De afdeling planning neemt dan contact met u op wanneer ons montageserviceteam komt monteren.

Uitstekend 8.8 uit 10

Schuttingen

De eerste zonnige dagen dienen zich weer aan. U wilt daar natuurlijk vollop van genieten. Lekker genieten in uw eigen tuin. Of u nu het liefst ontspant met een boekje of lekker gaat bbq’en met familie en vrienden. De schuttingen van Van Kooten Tuin & Buiten Leven bieden u de mogelijkheid om van uw tuin uw eigen paradijsje te maken, waar u ongestoord kunt genieten. Wij helpen u graag met het kiezen van de beste schutting voor uw tuin.

Verschillende soorten schuttingen

Wij beschikken over een zeer ruime keus aan schuttingen. Van robuuste houten schuttingen tot natuurlijke tuinschermen. Elke schutting heeft unieke eigenschappen waardoor welke schutting u ook kiest uw tuin altijd een bijzondere uitstraling krijgt.

Houten schuttingen

Houten schuttingen geven uw tuin een mooie klassieke uitstraling. Hardhouten en douglas schuttingen zijn zeer robuust erg duurzaam. Deze houtsoorten hebben van nature een zachtrode kleur waardoor ze uw tuin een warm karakter geven. Eikenhout is ook een goede keus als u op zoek bent naar een robuuste schutting. Eiken schuttingen geven uw tuin een mooie heldere uitstraling. U kunt er voor kiezen om het eikenhout onbewerkt te laten waardoor het na verloop van tijd een mooi verweerde uitstraling krijgt. Naast de bovengenoemde hardere houtsoorten leveren wij ook de voordelige schuttingen van grenen en vurenhout.

Natuurlijke schuttingen

Wilt u graag het natuurlijk karakter van uw tuin tot uiting brengen. Dan zijn onze natuurlijke schuttingen perfect voor u. Met een tuinscherm van gevlochten wilgentakken, kunt u een deel van uw tuin afscheiden zonder dat u een schutting nodig heeft die erg in het oog springt. De organische structuur van dit tuinscherm gaat perfect op in uw tuin. Voor een lichtere uitstraling raden wij onze rietmatten aan. Deze zijn eenvoudig te plaatsen in de gewenste lengte en passen ook goed bij een kleurrijke tuin.

Lees meer Lees minder