menu

Vuren schutting

Filters
Winkelen per
Winkelmogelijkheden
 • Prijs
Bekijken als Rooster Lijst
4 van 4
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Waaierscherm vuren 180x180 cm
  Normale prijs 169,00 Speciale prijs 139,00
 2. Linia scherm geschaafd vuren 180x180 cm
  Normale prijs 116,95 Speciale prijs 97,50
 3. Betowood Scherm Douglas H185xB224 cm
  Normale prijs 169,00 Speciale prijs 139,00
 4. Betowood Scherm Vuren H185xB224 cm
  Normale prijs 129,00 Speciale prijs 107,00
Bekijken als Rooster Lijst
4 van 4
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Top

Vuren schutting

Een vurenhouten schutting is voor iedereen

Iedereen heeft behoefte aan privcay. Niet alleen in huis maar zeker ook in de tuin. Tuinschermen zijn uitstekende producten om pottekijkers de rug toe te keren. Van Kooten Tuin en Buitenleven heeft voor u een goed assortiment samengesteld waar u de juiste producten voor uw tuin kunt selecteren. 

De tuinschermen zijn in verschillende maten beschikbaar. Zo hebben wij hoge en smalle tuinschermen maar ook lage en brede varianten. Zoedoende is er voor elk wat wils. De tuinschermen zijn tevens in meerdere kleuren te bestellen. Ook voor een tuinscherm met trellis zit u goed bij ons. De trellis vormt min of meer een reuimte waar men door heen kunt kijken mocht u bijvoorbeeld een perfecte relatie met uw buren hebben. Een x-aantal tuinschermen zijn geimpregneerd. De impregnatie zorgt voor een beschermlaag waardoor het materiaal bijvoorbeeld waterafstotend is.

Het goede aanbod tuinschermen is tot stand gekomen door de juiste samenwerking met onze leveranciers Elephant en Tuindeco.
Tot slot, de keuze is aan u. Wij zijn heel benieuwd op welke variant uw keuze valt. Vindt u het lastig om te beslissen? Wij staan u graag te woord dus schroom niet om contact met ons op te nemen!

Categoriëen