menu
  1. Normale prijs 155,00 Speciale prijs 129,95
  2. Normale prijs 2.125,00 Speciale prijs 1.769,00
  3. Normale prijs 839,00 Speciale prijs 699,00
  4. Normale prijs 1.419,00 Speciale prijs 1.179,00
  5. Showmodel
    Normale prijs 899,00 Speciale prijs 599,00

Teaktuinsets

Teak tuinsets

Een teak tuinset is een aanwinst voor elk terras! Ook een serre of tuinkamer wordt een heerlijke ruimte om te kunnen ontspannen, als u hierin een zithoek of dinertafel plaatst. Op deze wijze vergroot u simpelweg het woongenot in én om uw woning. 

Natuurlijk teak
Een groot voordeel van teak is dat het volledig weerbestendig is. U kunt een teak tuinset gerust het hele jaar buiten laten staan. De dichte nerf aangevuld met het hoge oliegehalte, waarover teak van nature beschikt, maakt dit hout uiterst duurzaam. Teak tuinsets zijn daarom geschikt voor privé én zakelijk gebruik. Verder roemen liefhebbers de mooie, natuurlijke uitstraling van deze houtsoort.

Zithoek op maat
Of u nu op zoek bent naar een loungeset of een dinertafel compleet met stoelen of een bank, bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven slaagt u altijd voor een teak tuinset. Welke keuze u ook maakt, u bent verzekerd van optimaal zitcomfort. Wilt u graag uw huidige stoelen behouden? Dan koopt u alleen een losse tafel. Teak laat zich namelijk prima combineren met andere materialen. Zo richt u uw terras uiterst geheel in uw eigen stijl in.

Teak hoek- en boombank
Naast teak tuinsets slaagt u bij ons ook voor bijvoorbeeld hoek- en boombanken vervaardigd uit teakhout. Hier kunt u een zogenaamde koffietafel bijzetten. Zo creëert u in een handomdraai een compacte zitplek. Tot de populaire aankopen behoort verder nog de teak schommelstoel. Het spreekt voor zich dat teak tuinaccessoires het plaatje helemaal afmaken!

Bij ons zit u goed
Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van alle teak tuinsets. Uw tuinset bestelt u snel én eenvoudig via onze webshop. Vergeet niet om er meteen passende kussens bij te bestellen. Goed om te weten is dat u bij ons bent verzekerd van de laagsteprijsgarantie. Bovendien zijn de servicevoorwaarden uitstekend.

Categoriëen