Let op: Bekijk hier alle VOORRAAD ARTIKELEN voor SNELLE LEVERING

Textileen dinnerset Montgomery wit

Textileen dinnerset Montgomery wit

Textileeen dinnerset Montgomery wit bestaat uit één tafel en zes stoelen. De afmeting van de tafel is 200x100x75 cm, en de afmeting van de stoelen zijn 56x60x90 cm. Het materiaal is een aluminium frame met een witte poedercoating. De tafel is voorzien van keramisch glas. De lichtgrijze kussens zijn opgevuld met Quickdry@ foamvulling. Quickdry textileen is waterdoorlatend, sneldrogend en weersbestendig.

Lees meer
Normale prijs 1.889,00 Speciale prijs 1.573,00
Of betaal 33,00 per maand

Daarom Van Kooten

 • Advies in 8 echte winkels
 • Specialist in maatwerk
 • Afhalen of thuisbezorgd
Kies accessoires voor uw Textileen dinnerset Montgomery wit
   

  Bent u op zoek naar een handige, multifunctionele opbergbox zonder het gebruikelijke onderhoud van een houten opbergbox? Deze Keter Brushwood box is dan echt wat voor u. Deze box heeft een elegante houtlook maar heeft alle voordelen van een kunststof box.

  Lees meer
   

  Bent u op zoek naar een handige, multifunctionele opbergbox zonder het gebruikelijke onderhoud van een houten opbergbox? Deze Keter Ontario box is dan echt wat voor u. Deze box heeft een elegante houtlook maar heeft alle voordelen van een kunststof box.

  Lees meer
   

  Bent u op zoek naar een handige, multifunctionele opbergbox zonder het gebruikelijke onderhoud van een houten opbergbox? Deze Keter Westwood box is dan echt wat voor u. Deze box is gemaakt van een duurzame en weersbestendige hars waardoor deze deck-box gemakkelijk te onderhouden maakt.

  Lees meer
   

  Bent u op zoek naar een handige, multifunctionele berging zonder het gebruikelijke onderhoud van een houten berging? Deze Keter Patio Store is dan echt wat voor u. De berging heeft een elegante houtlook maar heeft alle voordelen van een kunststof berging. Door de breed openslaande deuren en zijn hellende drempel kunt u gemakkelijk rollende prducten in en uit de berging verplaatsen.

  Lees meer
   

  Bent u op zoek naar een handige, multifunctionele berging zonder het gebruikelijke onderhoud van een houten berging? Deze Elite Store is dan echt wat voor u. De berging heeft een elegante houtlook maar heeft alle voordelen van een kunststof berging. Tevens zijn de wanden van deze berging gemakkelijk overschilderbaar.

  Lees meer
   

  Bent u op zoek naar een handige, multifunctionele berging zonder het gebruikelijke onderhoud van een houten berging? Deze Keter High Store is dan echt wat voor u. De berging heeft een elegante houtlook maar heeft alle voordelen van een kunststof berging.

  Lees meer

  Bent u op zoek naar een handige, multifunctionele berging zonder het gebruikelijke onderhoud van een houten berging? Deze Keter Grande Store is dan echt wat voor u. De berging heeft een elegante houtlook maar heeft alle voordelen van een kunststof berging.

  Lees meer
Gekozen accessoires
Prijs hoofdproduct
Normale prijs 1.889,00 Speciale prijs 1.573,00
Prijs gekozen accessoires 0
Prijs incl. gekozen accessoires
Of bedrag per maand 33,00
Specificaties
ArtikelnummerTD31.0620
MateriaalTextileen
Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen" bedrag kan verlaagd worden wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.
Contante betalingen
€ 0,00
Contante waarde zaak/goed
€ 1.573,00
Totale krediet bedrag
€ 1.573,00
Jaarlijks kostenpercentage
9,90%
Debet rentevoet op jaarbasis (vast)
9,90%
Termijnbedrag
€ 33,02
Duur kredietovereenkomst
60
Totale door de consument te betalen bedrag
€ 1.981,20
vergelijken