menu

Trekkershut

Bekijken als Rooster Lijst
2 van 2
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. Tuindeco Blokhut Rorik 400x300 cm + luifel 90 cm - geïmpregneerd
    Normale prijs 3.845,00 Speciale prijs 3.203,00
  2. Tuindeco Blokhut Rorik 400x300 cm + luifel 90 cm
    Normale prijs 3.275,00 Speciale prijs 2.728,00
Bekijken als Rooster Lijst
2 van 2
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Top

Trekkershut

Heerlijk genieten van de rust in uw tuin doet u bij uitstek lekker onderuitgezakt in een comfortabele stoel onder de luifel van uw eigen trekkershut. In dit tuinhuis kunt u natuurlijk ook uw hobby uitoefenen. Of het inrichten als kantoor of gastenverblijf.

Specificaties trekkershut

Naast een groot aantal blokhutten biedt Van Kooten Tuin & Buiten Leven ook een trekkershut aan. Deze van Noord-Europees vurenhout vervaardigde hut is ruim 5 bij 5 meter groot en voorzien van een luifel. Goed om te weten is dat de hut beschikt over een wanddikte van 58 mm, dubbelglas én wind- en waterdichte hoekverbindingen.

Multifunctionele ambiance

Gezien de ruimte, alsook de duurzame materialen waarvan deze hut vervaardigd is, kunt u hierin prima kantoor houden. Ook wordt een dergelijke hut wel gebruikt als gastenverblijf of recreatieruimte. Het is heel goed mogelijk om hierin een aantal dagen met vier mensen door te brengen. 

Alle trekkershutten

Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van alle trekkershutten. U bestelt de trekkershut van uw keuze heel eenvoudig binnen een paar muisklikken. Handig is dat u tijdens het bestelproces ook op aanvullende bouwmaterialen wordt gewezen. In geval van de trekkershut kunt u denken aan een spijker- en stormverankeringsset, bitumenkit, beits, een vloer, dakgootpakket en funderingsbalken. 

Funderingsbalken

Een voorwaarde voor jarenlang plezier van uw trekkershut is dat deze wordt geplaatst op een vlakke en verharde ondergrond, zoals beton of bestrating. Verder is het raadzaam om gebruik te maken van funderingsbalken. Zo is de hut optimaal beschermd tegen vocht en schimmel. 

Montage van een trekkershut

Bij oplevering ontvangt u een bouwtekening waarmee u de trekkershut zelf kunt opbouwen. Mocht u tijdens de montage onverhoopt tegen problemen aanlopen, dan kunt hier op de website de diverse montagefilms raadplegen. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met een van onze deskundige medewerkers. Tegen een vooraf overlegde meerprijs monteren zij de hut graag voor u. 

Bekijk ook is onze blokhutten! Voor persoonlijk advies kunt u altijd contact met ons opnemen.

Categoriëen