Let op: Bekijk hier alle VOORRAAD ARTIKELEN voor SNELLE LEVERING

Buitenverblijf Refter XL 735x400 cm - Combinatie 1

Buitenverblijf Refter XL 735x400 cm - Combinatie 1

Plat dak Douglashout
Trendhout

De muren en wanden en/of ramen zijn optioneel leverbaar. Genieten onder een mooi, robuust en onderhoudsarm prieel hoeft niet langer meer een droom te zijn! Dit kwalitatief hoogwaardige buitenverblijf is vervaardigd uit het zeer duurzame lariks/douglashout. De constructie wordt geleverd als bouwpakket, inclusief EPDM-dakbedekking. Het pakket wordt tevens gratis thuisbezorgd! Het buitenverblijf is leverbaar in verschillende maten en uitvoeringen! Vraag gerust naar de mogelijkheden. Het buitenverblijf is voorzien van dichte wanden. Deze zijn ook aan te passen naar uw eigen wensen. De prijs is gebaseerd op enkelzijdig Zweeds rabat. Deze wanden zijn ook verkrijgbaar in dubbelzijdig Zweeds rabat of in blokhutprofielwanden. Vraag gerust naar de mogelijkheden en de prijzen! De wanden kunnen ook in de zwart gespoten uitvoering geleverd worden.

Lees meer
Normale prijs 12.880,00 Speciale prijs 10.733,00
Of betaal 105,00 per maand  + 5.734,00 bij levering
Thuisbezorgd

Daarom Van Kooten

 • Advies in 8 echte winkels
 • Specialist in maatwerk
 • Afhalen of thuisbezorgd
Kies accessoires voor uw Buitenverblijf Refter XL 735x400 cm - Combinatie 1

  Deze 80 mm HWA afvoerbuis wordt inclusief beugels en bevestigingsmateriaal geleverd.

  Lees meer
   
  Qty:
  Qty:
   

  Lariks/Douglas is een zeer sterke houtsoort dat na een loop van tijd natuurlijk gaat vergrijzen. Wilt u die vergrijzing tegen gaan? Maak dan gebruik van Outdoor Spretch! Speciaal voor Lariks/Douglas hout, met lijnolie.

  Lees meer
   

  Voor een nette afwerking van de boeidelen kunt u een aluminium daktrim bijbestellen. De daktrim bestaat uit 4 hoekstukken, trimmen en koppelstukjes.

  Lees meer
   

  Voor onder de luifel of onder de complete blokhut kunt u ook een vlonder bij bestellen. Deze vlonders zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. De prijs is gebaseerd op 1m², zodat u zelf kunt aangeven hoeveel meter u wenst. Wij adviseren u altijd 10% extra te bestellen i.v.m. snijverlies.

  Lees meer
  Qty:
   

  Voor het afwerken van een composiet vlonder kunnen er ook afwerkplinten bij besteld worden. Deze plinten zijn per stuk 220cm lang. De prijs is per stuk, zodat u zelf kunt aangeven hoeveel u er nodig heeft.

  Lees meer
  Qty:

  U kunt uw overkapping of terras uitrusten met extra terrasverwarmers. De verwarmers zijn door middel van meegeleverde beugels aan de wand en plafond van de overkapping te monteren.

  Lees meer
  Qty:
Gekozen accessoires
Prijs hoofdproduct
Normale prijs 12.880,00 Speciale prijs 10.733,00
Prijs gekozen accessoires 0
Prijs incl. gekozen accessoires
Of bedrag per maand 105,00 + 5.734,00 bij levering
Specificaties
ArtikelnummerTR52.1070C1
FabrikantTrendhout
Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen" bedrag kan verlaagd worden wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.
Contante betalingen
€ 5.734,00
Contante waarde zaak/goed
€ 10.733,00
Totale krediet bedrag
€ 4.999,00
Jaarlijks kostenpercentage
9,90%
Debet rentevoet op jaarbasis (vast)
9,90%
Termijnbedrag
€ 104,93
Duur kredietovereenkomst
60
Totale door de consument te betalen bedrag
€ 12.029,80
vergelijken