Tuinbergingen

Voldoende berging voor allerlei spullen, een uitdaging waar iedereen mee te maken heeft. Met onze tuinbergingen kunt u (tuin)gereedschap, haardhout, fietsen en nog veel meer opbergen.

Vraag het Jaap

Vraag het Jaap Onze Tuinbergingen specialist

Mijn tip voor de juiste tuinberging

Bekijk mijn tips

Een natuurlijke uitstraling of liever geen onderhoud? Bedenk vooraf goed hoe vaak u het hout wil behandelen en hoeveel jaar uw tuinberging moet meegaan. Neem dit mee in uw keuze voor het type oplossing.

Top 10 blokhutten
 1. Hoge tuinkast 230x82x206 cm
  Normale prijs 1.099,00 Speciale prijs 999,00
 2. Grande Store grijs 190x111x133 cm
  Normale prijs 499,95 Speciale prijs 449,00
 3. Fietsenberging Westerwald B200xD90xH158 cm
  B200xD90xH158 cm
  Normale prijs 359,00 Speciale prijs 299,00
 4. Multifunctionele berging 150x243x156 cm
  150x243x156 cm
  Normale prijs 1.155,00 Speciale prijs 959,00
 5. Tuinkist 170x100x56 cm
  Normale prijs 659,00 Speciale prijs 549,00
 6. Keter kunststof tuinhuis Oakland 759 bruin/grijs 229x287 cm
  229x287 cm
  Normale prijs 1.379,00 Speciale prijs 1.149,00
 7. Metalen berging Platinum 257x205 cm UITVERKOCHT
  B257xD205xH212 cm
  Normale prijs 469,00 Speciale prijs 349,00

Eerst zien en ervaren Zoek een showroom in de buurt Met 7 showrooms, altijd dichtbij

Klanten aan het woord

 • 1 weken geleden
  We zijn erg blij met het resultaat

  We zijn erg blij met het resultaat. Mooie materialen en maat vast. De hele veranda/overkapping samen met mijn vrouw uitgemeten en opgebouwd met behulp van de instructie video's op youtube en de uitgeprinte instructiebrochure. foto's volgen wanneer de tuin opnieuw bestraat is

  Paul van Wijnen
 • 2 weken geleden
  Goede kwaliteit en prima service

  Goede kwaliteit en prima service

  H. Voogt
 • 2 weken geleden
  Hele goed service

  Hele goed service. Tuinhuis een week eerder laten komen en de aangepaste leveringsdatum werd netjes van te voren bevestigd. Alles is geheel volgens wens geleverd

  Ron
 • 2 weken geleden
  zeer goede service

  zeer goede service, vriendelijk personeel wat meedenkt, afspraken worden goed nagekomen

  Klant Lammert Grashuis
"Echte toppers op het gebied van kwaliteit en montage."

"Nogmaals dank voor de goede samenwerking!”

- G. Oben

Vragen en antwoorden
Meestgestelde vragen over tuinbergingen
In welk materiaal leveren jullie tuinbergingen?

Wij leveren in verschillende materialen tuinbergingen. Zo leveren wij ze in metalen, kunststof, en houten materiaal. Een aantal voordelen van de metalen bergingen zijn dat ze onderhoudsvrij zijn. Metaal is bestendig tegen rotten en kan niet scheuren of kromtrekken. Kunststof bergingen zijn eenvoudig en snel in elkaar te zetten. Kunststof bergingen zijn meestal goedkoper in aanschaf. De houten berging wordt misschien wel het vaakst gekocht. Deze berging geeft sfeer aan uw tuin, en u kunt er lang van genieten.

Ik wil een tuinberging op maat laten maken kan dat?

U kan zeker een tuinkast op maat laten maken bij ons. U kunt dit via onze showroom of via de website doen. Op de website tuinbergingen staat een kopje tuinkast op maat. Hier kan u aangeven wat u precies wilt. Wanneer wij dit formulier ontvangen nemen wij binnen enkele dagen contact met u op voor een eventuele offerte. Natuurlijk bent u ook welkom in onze showroom. Dan kan u alvast tuinbergingen bezichtigen en daarna uw wensen doorgeven aan de verkoopadviseur.

Kan ik tuinbergingen bekijken bij jullie in de showroom?

U kunt bij ons in de showroom tuinbergingen komen bekijken. Wilt u er zeker van zijn, kunt u ook eerst bellen naar de vestiging waar u naartoe wilt. In de showroom hebben wij verschillende aantal soorten tuinbergingen staat.

Ik zoek een oplossing voor mijn tuinkussens?

Een oplossing voor uw tuinkussens kan een kussen box zijn. Deze staat bij ons op de website onder kunststof bergingen. Een kussenbox zorgt voor een opgeruimd overzicht in uw tuin. Uw kussens zijn tijdens een regenbui ook droog. En in de winter kunt u ze hier gemakkelijk in laten liggen.

Hebben jullie een containerombouw voor drie containers?

Wij hebben meerdere container ombouwen voor drie containers. Door de ombouwen staan uw containers er netjes bij en staan ze niet in de weg.

Uitstekend 8.8 uit 10

Tuinbergingen

Niets is zo belangrijk als comfortabel wonen en leven. Daarbij hoort natuurlijk ook een mooie inrichting van uw tuin en voldoende berging voor materiaal. De tuin is immers de plek bij uitstek voor ontspanning. U wilt waarschijnlijk dat uw tuin mooi is ingericht, en dan niet alleen de bomen en struiken, maar ook de opslagruimte die u in uw tuin nodig heeft. In uw tuinberging kunt u (tuin)gereedschap, haardhout, fietsen en nog veel meer opbergen. Als u dat op een manier wilt doen die niet alleen praktisch is, maar ook nog erg mooi, dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij verkopen praktische tuinbergingen voor in en om de tuin in alle soorten en maten zoals een houten garage, houten schuur, fietsenberging, tuinkast, een tuinkist of een container ombouw

Multifunctionele tuinberging

Onze bergingen zijn handig voor diverse doeleinden. Van het gebruik als gereedschapskast of - huisje tot (motor) fietsenberging. Daarnaast beschikken we ook over verschillende containerombouw mogelijkheden. Met dit type berging kunt u de afvalcontainers netjes wegwerken buiten het zicht. Er zijn ook genoeg mogelijkheden om verschillende bergingdoeleinden te combineren. Denk bijvoorbeeld aan een berging met kas, een carport met containerombouw of een extra luifel voor houtopslag.

Diverse typen houten tuinbergingen

Onze tuinbergingen en tuinkasten zijn gemaakt van prachtig vurenhout of hardhout en zijn in diverse maten beschikbaar. Als u bij ons besteld kunt u kiezen of u er een wilt in onbewerkt of geïmpregneerd hout en wat voor formaat u wilt. Daarnaast zijn er allerlei mogelijkheden bij het kiezen van een model en een dak. Vurenhout is hout van de fijne Spar. Dit is zeer degelijk hout, als het eenmaal behandeld is om vocht te kunnen weerstaan. Het wordt veel gebruikt in en om het huis.

Bergingen die van alle gemakken voorzien zijn

Voor een mooie prijs stelt u bij ons een gepersonaliseerde tuinberging samen, die precies aansluit op uw wensen en eisen. Zo kunt u al uw gereedschap gemakkelijk kwijt en kunt u ook hout laten drogen in de tuin en uw fietsen stallen. U kiest zelf hoe dik u de wanden van de tuinberging wilt hebben en ook de mogelijkheden voor het dak zijn uitgebreid. Met een mooi houten exemplaar in uw tuin zult u optimaal kunnen ontspannen. Sommige mensen gaan voor goedkopere opties, maar dat zal altijd ten koste gaan van het uiterlijk. Wij hebben de mooiste tuinbergingen, waarmee uw tuin een lust voor het oog wordt. Vergeet ook niet te kijken bij de blokhutten in de shop, die zijn ook een mooie toevoeging aan uw tuin!

Lees meer Lees minder
vergelijken