Lariks/Douglas Doe-het-zelf (DHZ) zadeldak Tubbergen 400x400cm

Lariks/Douglas Doe-het-zelf (DHZ) zadeldak Tubbergen 400x400cm

Thuisbezorgd
Tuindeco Vergelijken Print
Normale prijs 3.959,00 Speciale prijs 3.299,00
Of betaal 69,00 per maand
Laagste prijsgarantie

Daarom Van Kooten

 • Advies in 7 echte winkels
 • Specialist in maatwerk
 • Afhalen of snelle levering
 • Laagste prijsgarantie
Deze sfeervolle zadeldakschuur is gemakkelijk zelf op te bouwen. Bij dit ongezaagde Do-It-Yourself houtpakket voor de zadeldakschuur zit een opbouwbeschrijving waarbij u zelf alles op maat maakt. Dit ...   Lees meer
Kies accessoires voor uw Lariks/Douglas Doe-het-zelf (DHZ) zadeldak Tubbergen 400x400cm

  Tegen een meerprijs kunt u ook dakshingles mee laten leveren i.p.v. het standaard dakleer.

  Lees meer
  Qty:
   

  De dakgootsets zijn inclusief afvoerpijp en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Maak hieronder uw keuze uit de kleur Antraciet of Wit. De afwerkplank heeft u nodig om de goot juist aan het dak te kunnen monteren.

  Lees meer
  Qty:
  Qty:
  Qty:
   

  Dit product dient behandeld te worden met een beits. Het is aan te raden om tijdens opbouw de mes en de groef van dit product te behandelen, en na opbouw de buitenkant van de blokhut ca. 2 à 3 keer. Van deze speciale beitsen op lijnolie basis (grond en afwerklaag in één) heeft u ca. 4 blikken nodig van 2,5L. Deze blikken kosten € 55,00 per stuk. Bekijk onze kleurenkaart.

  Lees meer
  Qty:
   
  Qty:
   

  U kunt dit product voorbehandelen met Impraline. Als u dit product met dit middel behandeld beschermt het dit product extra tegen vocht en schimmel. Dit middel is uitstekend geschikt voor de behandeling van de mes en de groef, of voor de gehele buitenkant van dit product. De Impraline is alleen een verduurzamingsmiddel, u dient dit product na deze behandeling nog te behandelen met beits. U heeft ca. 3 jerrycans nodig indien u de mes en groef en gehele buitenkant van dit product wenst te behandelen. Indien u alleen de mes en de groef van dit product wenst te behandelen dan heeft u ca. 1 jerrycan nodig.

  Lees meer
  Qty:
   

  Als u de ramen en de deuren van dit product in een andere kleur wilt beitsen dan de gehele buitenkant dan kunt u hieronder ca. 1 blik beits bij bestellen. Dit betekend dat u 1 blik minder nodig heeft voor de buitenzijde, deze kunt u dus aftrekken van het aantal wat geadviseerd wordt bij de dekkende en transparante beitsen. Deze blikken beits kosten € 55,00 per stuk, en hebben een inhoud van 2,5L. Bekijk onze kleurenkaart.

  Lees meer
  Qty:
Gekozen accessoires
Prijs hoofdproduct
Normale prijs 3.959,00 Speciale prijs 3.299,00
Prijs gekozen accessoires 0
Prijs incl. gekozen accessoires
Of bedrag per maand 69,00
Specificaties
FabrikantTuindeco
ArtikelnummerTD45.9026B
Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen" bedrag kan verlaagd worden wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.
Contante betalingen
€ 0,00
Contante waarde zaak/goed
€ 3.299,00
Totale krediet bedrag
€ 3.299,00
Jaarlijks kostenpercentage
9,90%
Debet rentevoet op jaarbasis (vast)
9,90%
Termijnbedrag
€ 69,25
Duur kredietovereenkomst
60
Totale door de consument te betalen bedrag
€ 4.155,00
vergelijken