ONLINE VERKOOP, BEZORGING & MONTAGE GAAN ONVERMINDERD DOOR. VOORKOM WACHTTIJDEN IN HET VOORJAAR, BESTEL DIRECT OF MAAK EEN AFSPRAAK MET ONZE VERKOOPADVISEURS!

VOOR MEER INFORMATIE OVER CORONA KLIK HIER.

Eiken palen

Eikenhouten palen zien er prachtig uit en bieden een zeer stevige basis voor schuttingen, carports, pergola's, overkappingen en veel meer. Bij Van Kooten kiest u voor gecertificeerd eikenhout en maakt u een milieuverantwoorde keuze.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Stevige eiken palen voor iedere constructie

Bij iedere schutting is het essentieel om deze vast te zetten met stevige staanders. Eikenhout is een stevige houtsoort waarop u kunt bouwen en heeft een langere levensduur dan vurenhout. Eikenhouten tuinpalen zijn ook geschikt bij het maken van een carport, pergola of overkapping. Met de juiste tuinpalen zorgt u voor een stabiele constructie en hoeft u niet bang te zijn dat uw bouwwerk instort bij de eerste en beste windvlaag.

Milieuverantwooorde eikenhouten palen

De tuinpalen in ons assortiment zijn gecertificeerd met het PEFC® of FSC®-label voor verantwoord bosbeheer. Door voor de tuinpalen Van Kooten te kiezen kiest u daarom niet alleen voor de meest robuuste houten tuinpalen, maar ook voor een verantwoord en natuurlijk product waarbij rekening wordt gehouden met een gezond milieu.

Hoge kwaliteit eikenhouten palen kopen

Bij Van Kooten weet u zeker dat u hoge kwalieit eikenhouten palen in huis haalt. Als u de benodigde palen met de juiste afmetingen gevonden heeft besteld u ze gemakkelijk online. Dankzij onze laagste prijsgarantie weet u altijd zeker dat u bij Van Kooten de allerlaagste prijs betaald. Liever persoonlijk advies of even kijken voordat u koopt? Kom dan langs in één van onze 7 showrooms en laat u adviseren door onze expers.

vergelijken