Tuinhuis kopen

Bent u ook op zoek naar mogelijkheden om de ruimte van uw huis uit te breiden? Of wilt u graag wat meer werkruimte creëren, maar is een aanbouw aan het huis een te grote investering? Dan biedt een tuinhuis u de ideale oplossing! Wij helpen we u graag indien u een tuinhuis gaat kopen. Bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven bieden we u een ruim assortiment aan tuinhuisjes.

U kunt bij ons een tuinhuis kopen met uitgebreide keuze in de houtafwerking van geïmpregneerd vurenhout tot Douglas/Lariks hout. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende daktypes zoals een piramide dak, zadeldak of een modern plat dak. Wij begrijpen dat een tuinhuis kopen een opgave kan zijn, maar wij hebben de expertise die u nodig heeft!

 

Een tuinhuis kopen? Welke soorten zijn er?

Modern tuinhuis

Bent u al enige tijd op zoek naar een mooi tuinhuis, maar vindt u de uitstraling van vele tuinhuizen te traditioneel of ouderwets? Wij bieden u een ruim aanbod aan moderne tuinhuisjes, welke perfect passen bij uw smaak. Een klein tuinhuis zorgt ervoor dat u wat spullen en gereedschappen kunt opbergen in een vochtvrije omgeving. Een groter tuinhuis kan dienen als een verlengstuk van uw woning. Een modern tuinhuis bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven zijn er in alle maten en prijscategorieën.

Hoektuinhuis

Een tuinhuis welke perfect in een bepaalde hoek van uw tuin past kunt u ook in ons assortiment vinden. Een hoektuinhuis wordt zo geplaatst zodat u de maximale ruimte van uw tuin benut. Een hoektuinhuis kan gerust helemaal tegen de schutting aan worden gezet met de achterzijden. We raden u wel aan om het tuinhuisje te behandelen met beits. Dit zorgt voor minder onderhoud, wat erg handig kan zijn wanneer u het tuinhuis tegen een rand of muur plaatst.

 

Metalen tuinhuis

Wilt u liever een tuinhuis kopen met een wat meer robuuste look? Dan is het aanbod aan metalen tuinhuizen misschien iets voor u. Het voordeel van metalen tuinhuizen is dat ze sterk zijn en vrijwel niet verweerd, wat betekent dat er is weinig onderhoud aan nodig is. De tuinhuizen zijn verkrijgbaar tot wel 3 meter breed bij 3 meter diep. De tuinhuizen hebben een stalen frame, RVS schroeven en een stalen fundering voor een robuuste bouw en zijn met 4 lagen gecoat om roest tegen te gaan. Van Kooten tuin & buiten leven garandeert u dan ook minimaal 10 jaar een roestvrij metalen tuinhuis!

Tuinkantoor

Een tuinhuis als kantoor is een perfecte oplossing voor het creëren van werkruimte dichtbij huis. Men werkt vandaag de dag steeds meer vanuit huis, maar wil dan graag ongestoord aan de slag kunnen. Een tuinkantoor geeft u uw eigen natuurlijke en aangename plek om dit mogelijk te maken. De tuinkantoren worden geleverd als bouwpakket met bevestigings- materialen en een montagehandleiding. Daarnaast is het ook mogelijk om uw tuinkantoor te laten plaatsen door ons team van ervaren monteurs.

Hillhout tuinhuizen Excellent

Het strakke ontwerp van onze collectie aan Hillhout Tuinhuizen Excellent is aan de voorkant uitgevoerd met een nis, welke uw tuinhuis de persoonlijke touch geeft. De tuinhuizen zijn uitgevoerd in 4 varianten, namelijk: helemaal dicht, met shutter, met een groot raam of met een klein raam.

Tuinhuis bouwen

Een tuinhuis kopen, maar dan de installatie nog? Een tuinhuis installeren is heel goed zelf te monteren. Wij leveren de blokhut als bouwpakket bij u thuis af. Hierbij vind u een gedetailleerde bouwtekening waarin stap voor stap staat uitgelegd hoe u uw tuinhuis perfect opbouwt. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om uw tuinhuis door onze ervaren monteurs in elkaar te laten zetten. Indien gewenst kunt u dit bij het plaatsen van de bestelling aan ons doorgeven.

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een tuinhuis? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of de chat. Daarnaast zijn wij ook telefonisch bereikbaar.