Nu tijdelijk 10% korting op alle Verasol-veranda's!

Gasbarbecues

Gasbarbecues bieden het gemak om binnen mum van tijd een warme barbecue paraat te hebben om ook op doordeweekse mooie dagen even snel iets op de barbecues te kunnen bereiden. Onze hoogwaardige kwaliteit gasbarbecues bestelt u gemakkelijk online tegen een scherpe prijs.

3 van 3 producten
Sort Descending
 1. Boretti Ligorio Top
  Boretti Ligorio Top
  1.138,00
  of betaal 24,- per maand
 2. Napoleon Rogue 525 SB barbecue
  Napoleon Rogue R525 SB barbecue inclusief zijbrander!
  999,00
  Thuisbezorgd
  of betaal 21,- per maand
 3. Napoleon Rogue R425 SB barbecue
  Napoleon Rogue R425 SB barbecue
  699,00
  72 uurs levering
  of betaal 15,- per maand
3 van 3 producten
Sort Descending

Gasbarbecue online bestellen

Een barbecue onder de warme zomerzon in de tuin. Voor veel mensen is dat het meest ultieme zomergevoel. De gezellige sfeer, comfortabele warmte, het vers geroosterde vlees en de fleurige tuin zijn allemaal redenen om een barbecue te organiseren.

Met onze gasbarbecue systemen van Napoleon weet u zeker dat uw eten gemakkelijk en snel klaargemaakt kan worden, waar en wanneer u de barbecue ook organiseert. Hierin bepaalt u zelf hoe uitgebreid u het systeem wilt hebben: van het compacte LE3 Serie tot de uitgebreide Prestige Pro BBQ. Barbecues worden uitgerust met steeds meer opties en bbq accessoires voor de lekkerste grill.

Hoogwaardige kwaliteit gasbarbecues

Neem bijvoorbeeld de LE1 Serie. Met vier branders, edelstalen constructie en roestvrijstalen zijplanken is deze gasbarbecue een zeer geschikt instapmodel die trouw zijn dienst doet. Of kies voor de uitgebreidere Prestige Pro 825. Dit systeem bestaat uit een tweekoppig kooksysteem met infrarode bodem branders en is verder opgebouwd uit onder andere premium zijbladen en zelfs een rook lade voor houtsnippers. Wat uw budget of toepassing ook is, wij bieden verschillende modellen die aansluiten bij uw wensen. Alle barbecues zijn uitgerust met degelijke technologie en een zeer uitgebalanceerd ontwerp.  

Een gepassioneerde toewijding aan grillen. Dat is waar Napoleon, het bedrijf achter deze moderne gasbarbecues, achter staat. Door gebruik te maken van degelijke materialen zoals aluminium en roestvrijstalen roosters en steeds op zoek te gaan naar de meest gebruikersvriendelijke kooksystemen, heeft Napoleon barbecues ontwikkeld die van elke maaltijd een feest maken. Het grillen hoeft niet meer lang te duren en het vlees is snel gaar. Een mooie kapschuur in uw tuin maakt het natuurlijk helemaal af. Zorgeloos barbecueën in de tuin!

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?