Door houtschaarste kunnen levertijden oplopen, bestel direct of maak een afspraak met onze verkoopadviseurs!.

Houtskool BBQs

Bent u fan van de oude vertrouwde houtskool barbecue? U heeft helemaal gelijk! De kenmerkende smaak en geur van op houtskool gegrilld vlees is ook heerlijk. Speciaal voor u hebben wij een selectie van hoogwaardige houtskool barbecues in ons assortiment.

1 van 1 producten
Sort Descending
1 van 1 producten
Sort Descending

Houtskool barbecue

Ook op het gebied van houtskool BBQ’s hebben wij een aanbod van zeer goede barbecues. Er gaat uiteraard niets boven de smaak van vlees dat op een echte houtskool barbecue is bereid. Hoewel sommigen zeggen geen verschil te proeven tussen vlees van een gasbarbecue of een echte houtskool barbecue weten de fijnproevers onder ons wel beter. Bovendien maakt de geur van een echte houtskoolbarbecue het feestje in de tuin helemaal compleet en loopt het water al in de mond bij de geur.

Napoleon houtskool barbecues

De barbecues van Napoleon zijn standaard uitgerust met een gietijzeren grill rooster voor een optimale verspreiding van de warmte. Door de speciale vorm van het rooster zal uw stukje vlees of vis nooit meer ertussendoor vallen op de kolen. De Napoleon houtskool BBQ’s zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen als staal, rvs en poedercoating om optimaal tegen weersinvloeden bestand te zijn.

Houtskool barbecue kopen

Heeft u uw favoreite houtskool barbecue gevonden? Bestel deze hier dan gegarandeerd tegen de laagste prijs en geniet van een echte houtskool BBQ.

vergelijken