Ontwerp uw eigen tuinverblijf in onze app! Laat uw verbeelding tot leven komen en ontvang direct een scherpe offerte, tijdelijk met 20% korting!

Travel BBQs

Eigenlijk houdt iedereen van barbecuen. Het is dan zonde als je op vakantie bent en het vlees niet kan garen op een BBQ. Van Kooten Tuin en Buitenleven heeft hier een oplossing voor: de reis BBQ. Heel handig voor (auto) vakanties in het buitenland. Een mini buitenkeuken mee op vakantie.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een reis BBQ is eenvoudig mee te nemen 

Door het kleinere formaat is het makkelijk om de travel BBQ overal mee naar toe te nemen en tevens op te bergen als u het niet gebruikt. Dat maakt de travel barbecues gewilde producten, vooral als het goede weer eraan zit te komen. 

De gasbarbecue PRO 285 is zo'n travel BBQ zeer geschikt is voor mensen die op een uitgebreidere manier willen barbecuen. Deze variant is namelijk uitgerust met zijtafeljes waar bijvoorbeeld snijplanken en andere BBQ - accessoires op gelegd kunnen worden.

Het schoonmaken van een reis BBQ rooster

De meest effectieve manier om een travel BBQ rooster schoon te maken is om het desbetreffende rooster samen met een kommetje ammoniak in een vuilniszak te stoppen en deze dicht te knopen. Laat dit minimaal 24 uur in de zak zitten. Vervolgens kunt u het rooster eenvoudig met wat wasmiddel en een sponsje schoonmaken. Wilt u meer infomatie over de travel BBQ, blokhutten en meer? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord en helpen u met alle plezier verder.

Lees meer... Lees minder...
Kan ik u helpen?