menu

Loungestoel

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Top

Loungestoel

Loungestoel

In de tuin op uw eigen loungestoel genieten van het buitenleven. Geniet van de zomer en de zon met uw vrienden en familie in uw loungestoel. Een loungestoel is een aanwinst voor iedere tuin of terras waar u jarenlang plezier van heeft. Als u even rustig een boek of tijdschrift wilt lezen, een puzzeltje wilt maken of gewoon even rustig wilt zitten, neemt u lekker plaats in uw loungestoel. Sommige van onze loungestoelen zijn ook uitermate geschikt om bij een zwembad te plaatsen, mocht u een zwembad in de tuin hebben.

Typen loungestoel

Een loungestoel kunt u kopen in verschillende soorten. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Relax stoel/deckchair: ideaal voor bij het zwembad. Dit is een lage houten stoel waarbij u uw benen kunt strekken.
  • Swing chair: stoel waarin u heerlijk kunt schommelen
  • Wicker stoel: stevige stoel van vlechtwerk.

Al deze typen loungestoel zijn geschikt om lekker te relaxen in uw tuin. In sommige stoelen kunt u liggen, terwijl andere stoelen alleen bedoeld zijn om in te zitten. Denk dus goed na waar u de stoel voor wilt gebruiken voordat u er een aanschaft.

Materiaal loungestoel

Een loungeset kan gemaakt worden van verschillende soorten materiaal. Bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven kunt u kiezen tussen hardhout, aluminium en Wicker. Wicker is een bepaald type vlechtwerk dat ook wel geassocieerd wordt met rotan. Wicker wordt echter niet altijd van rotan gemaakt, maar ook van andere planten en bomen, zoals wilgen. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om Wicker te maken van kunststof.

Vragen over een loungestoel?

Voor meer vragen over een loungestoel, tuinmeubelen, blokhutten en meer kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze deskundige medewerkers geven u graag advies, zodat u een goede keuze kunt maken. Bestel uw loungestoel via onze webshop of kom gezellig langs in een van onze inspiratiewinkels!

Categoriëen