Profiteer nu van 5% Black Friday korting! Geldig op alle artikelen met kortingscode: BLACKFRIDAY

Tuinset Caldera - 6 verstelbare stoelen met aluminium tafel

Tuinset Caldera - 6 verstelbare stoelen met aluminium tafel

Direct leverbaar! Tuinset Caldera bestaat uit een rechte aluminium tafel en 6 halfrond wicker stoelen. De tafel heeft aluminium frame en heeft een keramiek tafelblad. De stoelen hebben ook een aluminium frame met halfrond wicker. De kussens hebben een olefin uitvoering, dit is een zachte dunne stof. De rugleuning is verstelbaar waardoor u de stoel in de gewenste houding kan zetten. En door de zachte kussens kunt u heerlijk lang in deze stoelen zitten!

Lees meer
Normale prijs 2.998,57 Speciale prijs 2.099,00
Of betaal 44,00 per maand
Thuisbezorgd
Laagste prijsgarantie

Daarom Van Kooten

 • Advies in 8 echte winkels
 • Specialist in maatwerk
 • Afhalen of thuisbezorgd
 • Laagste prijsgarantie
Kies accessoires voor uw Tuinset Caldera - 6 verstelbare stoelen met aluminium tafel
   

  Bent u op zoek naar een handige, multifunctionele opbergbox zonder het gebruikelijke onderhoud van een houten opbergbox? Deze Keter Brushwood box is dan echt wat voor u. Deze box heeft een elegante houtlook maar heeft alle voordelen van een kunststof box.

  Lees meer
   

  Bent u op zoek naar een handige, multifunctionele opbergbox zonder het gebruikelijke onderhoud van een houten opbergbox? Deze Keter Ontario box is dan echt wat voor u. Deze box heeft een elegante houtlook maar heeft alle voordelen van een kunststof box.

  Lees meer
   

  Bent u op zoek naar een handige, multifunctionele opbergbox zonder het gebruikelijke onderhoud van een houten opbergbox? Deze Keter Westwood box is dan echt wat voor u. Deze box is gemaakt van een duurzame en weersbestendige hars waardoor deze deck-box gemakkelijk te onderhouden maakt.

  Lees meer
   

  Bent u op zoek naar een handige, multifunctionele berging zonder het gebruikelijke onderhoud van een houten berging? Deze Keter Patio Store is dan echt wat voor u. De berging heeft een elegante houtlook maar heeft alle voordelen van een kunststof berging. Door de breed openslaande deuren en zijn hellende drempel kunt u gemakkelijk rollende prducten in en uit de berging verplaatsen.

  Lees meer
   

  Bent u op zoek naar een handige, multifunctionele berging zonder het gebruikelijke onderhoud van een houten berging? Deze Elite Store is dan echt wat voor u. De berging heeft een elegante houtlook maar heeft alle voordelen van een kunststof berging. Tevens zijn de wanden van deze berging gemakkelijk overschilderbaar.

  Lees meer
   

  Bent u op zoek naar een handige, multifunctionele berging zonder het gebruikelijke onderhoud van een houten berging? Deze Keter High Store is dan echt wat voor u. De berging heeft een elegante houtlook maar heeft alle voordelen van een kunststof berging.

  Lees meer

  Bent u op zoek naar een handige, multifunctionele berging zonder het gebruikelijke onderhoud van een houten berging? Deze Keter Grande Store is dan echt wat voor u. De berging heeft een elegante houtlook maar heeft alle voordelen van een kunststof berging.

  Lees meer
Gekozen accessoires
Prijs hoofdproduct
Normale prijs 2.998,57 Speciale prijs 2.099,00
Prijs gekozen accessoires 0
Prijs incl. gekozen accessoires
Of bedrag per maand 44,00
Specificaties
ArtikelnummerSSCALDERA
MateriaalAluminium,Wicker
Let op, minder rente betalen? Je kunt deze lening boete vrij aflossen. Het "totaal door u te betalen" bedrag kan verlaagd worden wanneer u versneld aflost. Los de lening zo snel mogelijk af om geld te besparen.
Contante betalingen
€ 0,00
Contante waarde zaak/goed
€ 2.099,00
Totale krediet bedrag
€ 2.099,00
Jaarlijks kostenpercentage
9,90%
Debet rentevoet op jaarbasis (vast)
9,90%
Termijnbedrag
€ 44,06
Duur kredietovereenkomst
60
Totale door de consument te betalen bedrag
€ 2.643,60
Waarmee kunnen wij u helpen?