menu

UNIVERSO

Universo

Of u nu behoefte heeft aan extra bergruimte, nieuwe tuinmeubelen of een speeltoestel; Universo denkt in oplossingen. Tuinoplossingen, wel te verstaan. Zo kunt u optimaal genieten van lekker buiten zijn.

500+
Onder de merknamen Bear County, Jungle Gym, Dellorso en Hyland biedt Universo producten aan, waarmee u uw levensstijl in de tuin kunt voortzetten. Dan moet u denken aan tuinhuisjes, terrassen, loungesets en speeltoestellen. Welgeteld gaat het hier om méér dan 500 tuinoplossingen. 

Gespecialiseerd in tuinhuisjes
Wat betreft de tuinhuisjes onderscheidt Universo een aantal stijlen. Zo staat ‘design’ bekend om de strakke lijnen. ‘Functional’ tuinhuisjes zijn uitermate geschikt om in een hoek te plaatsen. Handig is dat elke stijl – serie – bestaat uit verschillende tuinhuisjes, overkappingen en wandpakketten. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. U kunt dus eindeloos variëren en uitbreiden! 

Meer binnenruimte
Vermeldenswaardig is dat de meeste Universo tuinhuizen zijn voorzien van een strakke hoekconstructie, ‘SPACE plus’ genaamd. Hierbij is de oversteek van profielen – de oren – overbodig. Dit unieke systeem, dat tweevoudig gepatenteerd is, verschaft simpelweg veel méér binnenruimte. Daar komt bij dat de ‘SPACE plus’ hoekconstructie wind- en waterdicht is. Ook is het voorzien van een geïntegreerde windverankering.

Verantwoord bosbeheer
Buiten genieten doe je niet alleen. Universo onderkent de veelzijdige functie van bossen. Niet alleen bieden zij ruimte aan dieren en planten, ook spelen bossen een rol bij het in stand houden van ons klimaat. Precies om deze redenen biedt het bedrijf zoveel als mogelijk producten voorzien van het FSC- of PEFC keurmerk aan. Zo bent u verzekerd van een product dat is vervaardigd uit hout van verantwoord beheerde bossen.

Officieel verkooppunt 
Van Kooten Tuin & Buiten leven is aangewezen als Universo verkooppunt. Hier op de website vindt u het overzicht van alle artikelen. Weet u welke aankoop u wilt doen? U bestelt het artikel van uw keuze snel én eenvoudig door op uw favoriete product te klikken. Goed om te weten is dat u bij ons altijd de laagste prijs betaalt.

Categoriëen