menu

Universo tuinhuisjes

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Top

Universo tuinhuisjes

Een tuinhuis is ideaal om gereedschap in op te bergen, fietsen te stallen of om kantoor in te houden. Verder doet menig tuinhuis dienst als gastenverblijf. Naast deze praktische invullingen is zo’n huisje vooral ook een blikvanger in uw tuin! Zeker als u kiest voor een van de Universo tuinhuisjes.

Universo tuinhuisjes

Universo tuinhuisjes worden onbehandeld afgeleverd. Het verdient aanbeveling om uw tuinhuisje zo snel als mogelijk te beitsen of van een laagje verf te voorzien. Dit stelt u meteen in de gelegenheid om de uitstraling van het huisje af te stemmen op die van uw tuin. Niet alleen kunt u kiezen uit verschillende series – die zich kenmerken door een eigen stijl – ook de afmetingen en de positie van ramen en deuren van Universo tuinhuisjes zijn variabel.

Verantwoord bosbeheer met universo tuinhuisjes

Universo is een groot voorstander van verantwoord bosbeheer. Zo biedt deze leverancier uitsluitend producten aan, waarop ofwel het FSC- ofwel het PEFC- keurmerk van toepassing is. Zo bent u dus voor 100% verzekerd van een tuinhuisje, dat is vervaardigd uit hout afkomstig uit verantwoord beheerde bossen.

Bestel nu uw universo tuinhuisje

Van Kooten Tuin & Buiten Leven levert tuinhuisjes en blokhutten in alle mogelijke uitvoeringen. Via de uiterst gebruikersvriendelijke webshop bestelt u heel gemakkelijk het door u gewenste huisje. Houd er wel rekening mee dat het tuinhuis op een vlakke en verharde ondergrond moet worden geplaatst. Beton of bestrating volstaat. Verder adviseren we u om gebruik te maken van funderingsbalken. Uw tuinhuis is zo optimaal beschermd tegen vocht en schimmel.

Montage van uw Universo tuinhuisje

Als het gaat om de montage kunt u ervoor kiezen om dit aan ons over te laten of om het zelf te doen. Als de laatstgenoemde optie uw voorkeur heeft, dan is het goed om te weten dat u bij de aflevering een bouwtekening ontvangt. Ook kunt u tijdens de montage een instructiefilm op de site raadplagen of telefonisch terugvallen op een van de deskundige medewerkers. 

Categoriëen